Hver søndag i advent har du mulighed for at være med i vores adventskonkurrence.
Svar på spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmier fra fire af vores partnere.

Følg os på LinkedIn og vær med når vi poster søndagens spørgsmål

Sponsoreret af

1. Advent

Vind et par SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170 White

Konkurrencen kører fra den 29. november til 2. december 2020 kl. 12.00, via LinkedIn

Konkurrencen er afsluttet

 
 

Alle kender Samsung. Med sin succes inden for elektronikindustrien er Samsung globalt anerkendt som en førende virksomhed inden for teknologi og er nu et brand placeret blandt Top 10


Sponsoreret af

2. Advent

Vind en Contour Laptop Stand - lige til at tage i lommen

Konkurrencen kører fra den 6. til 9. december 2020 kl. 12.00, via LinkedIn

Konkurrencen er afsluttet

 
 

Contour Design udvikler og sælger ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computere uden risiko for smerter eller belastningsskader. Ikke to mennesker har samme kropsbygning og bevægelsesmønstre. Det er en kendsgerning, vi tager højde for i vores design. Der er ikke en løsning på hvad god ergonomi er – det er derimod en kombination af godt og effektivt udstyr, variation, fleksibilitet og gode arbejdsvaner og -rutiner. Vores computermus ligger i front med hensyn til ergonomi og fremmer variation og bedre arbejdsrutiner. Gentagne belastningsskader, musearm og andre muserelaterede belastningsskader kan forebygges med det rigtige udstyr, oplysning og forebyggelse. Contour Designs ergonomiske computermus er ikke alene beregnet til at afhjælpe smerter, men også til at forebygge dem.


Sponsoreret af

3. Advent

Vind en LENOVO ThinkBook 15.6” Laptop Urban Backpack

Konkurrencen kører fra den 13. til 16. december 2020 kl. 12.00, via LinkedIn

Konkurrencen er afsluttet

 
 

Lenovo's historie startede for mere end tre årtier siden som et team på 11 ingeniører i Kina. I dag repræsenterer vi en mangfoldig gruppe af nytænkende innovatører i mere end 180 markeder. Lenovo får hele tiden nye idéer til teknologi, der kan gøre verden til et mere interessant sted at leve, samt løse svære globale udfordringer, så vi alle kan passe på vores fælles hjem.


Sponsoreret af

4. Advent

Vind et par Jabra Evolve2 40 med USB-A og MS Stereo

Konkurrencen kører fra den 20. til 22. december 2020 kl. 12.00, via LinkedIn

Konkurrencen er afsluttet

 
 

Jabra er et verdensomspændende mærke med ægte kærlighed til god lyd. Takket være deres ekspertise inden for lydteknologi til forbrugere, professionelle og det medicinske segment kan de forene deres passion med et unikt kendskab til det menneskelige øre. De har gjort det til en levevej at hjælpe dig med at høre præcis det, du ønsker at høre – hvad enten det drejer sig om at slippe den rigtige lyd igennem eller at filtrere generende støj bort – deres produkter kan så meget mere, og de er fyldt med avancerede funktioner, der får livet til at lyde bedre.

Når du deltager i ed adventskonkurrence godkender du samtidig af vores generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos ed A/S