Autoriseret forhandler

"Som autoriseret Apple forhandler leverer ed A/S 360graders totalløsninger".

Rådgivning ved køb af enhederne: Få de rigtige værktøjer som passer til jeres virksomhed og brug med den rette rådgivning.

Rådgivning omkring Integration i blandede miljøer: En stor del af de danske virksomheder har en broget skare af enheder, hvad enten det er windows baserede pc’ere, Mac eller IOS/android-baserede mobiler. ed A/S kan hjælpe med at give indblik i hvorledes produkterne kan spille sammen i virksomheden.

Bufferlager/klargøring: ed A/S tilbyder mulighed for bufferlager af enheder, så I har høj tilgængelighed af enheder når der er behov, og mere uafhængig af globale leverancesituationer. Endvidere kan enhederne leveres klargjort med eksempelvis tyverimærkning.

Opsætning af udrulningsløsninger/management af enheder: Mulighed for opsætning af blandt andet zero-touch udrulninger/managementløsninger, for at effektivisere håndteringen af enhederne og dermed minimere arbejdsbyrden i IT-afdelingen, både i rent Apple miljø eller blandede miljøer.

Recycling: Når tiden er kommet til at udskifte udstyret, hjælper ed A/S med at komme af med udstyret på en forsvarlig måde, både sikkerheds- og miljømæssigt.

Kontakt Simon Fredsgaard Jensen for yderligere information om Apple produkter og service.


Apple i erhvervslivet

Apples tilmeldingsordning for enheder (DEP) og mængdekøbsordningen (VPP) er integreret i Apple Business Manager.

Apple Business Manager er et nyt sted, hvor IT-teams kan automatisere implementering af enheder, købe og distribuere indhold samt administrere de forskellige roller i deres organisation.

Apple Business Manager fungerer perfekt sammen med jeres system til administration af mobile enheder (MDM) og gør det nemt at tilmelde enheder, implementere indhold og tildele administrative rettigheder.

Klar, parat, tag i brug.

Det er nemt at implementere og administrere Apple-enheder i selv de største virksomheder. Alle iPhone-, iPad- og Mac-enheder kan indstilles og konfigureres automatisk – så IT-afdelingen ikke behøver at håndtere hver enkelt enhed individuelt.

IT-afdelingen kan også sende apps direkte til enheder, og medarbejderne kan tilpasse deres virksomhedsejede Apple-enheder personligt ved at tilføje deres egne apps.

 

Sikkerhed på virksomhedsniveau.

Apple har tænkt meget på sikkerheden, og det har resulteret i, at Apple-enheder ikke bare har et sikkert design, men også giver en fantastisk brugeroplevelse. Kun Apple kan levere denne helhedsorienterede tilgang til sikkerhed, fordi de skaber produkter med integreret hardware, software og tjenester.

Læs mere >

Færre samlede omkostninger.

Apples produkter er omkostningseffektive og nemme at servicere, da implementeringsmodel og supportpraksis minimerer nedetid, reducerer udgifter og maksimerer IT-medarbejdernes ressourcer.

Apple produkter har høj restværdi og de regelmæssige softwareopdateringer holder produkterne opdaterede, beskytter mod farlig vira uden behov for tredjepartssoftware og letter IT-afdelingens arbejdsmængde.

Og da mange allerede kender Apples produkter, har medarbejdere ikke brug for så meget hjælp fra IT-afdelingen til at komme i gang – hvilket i sidste ende reducerer de samlede personaleomkostninger.

Det bedste arbejde udføres, når medarbejderne kan bruge de bedste værktøjer.

Medarbejderne har i deres arbejde brug for værktøjer, der både er lige så effektive, personlige og enkle, som dem de bruger privat – værktøjer, der giver dem adgang til informationer ved fingerspidserne, baner vejen for hurtige og gnidningsfrie samarbejder og vækker nye kreative idéer og løsninger til live.

Apple platform

Mac i erhvervslivet.

Indbygget software gør det til en fornøjelse at bruge Mac. Præsentationer. Tal og beregninger. Kommunikation og samarbejde. Integration af vigtige forretningssystemer. Problemfri funktionalitet med iPhone og iPad. Hver eneste Mac er udviklet til den måde, du vil arbejde på.

iPad i erhvervslivet.

iPad er designet til at levere alt, hvad brugere i erhvervslivet har behov for i deres mobile arbejde. Med en enkel, intuitiv grænseflade, kraftfulde indbyggede funktioner og stabilitet, skaber iPad grundlaget for at drive produktivitet i alle situationer.

iPhone i erhvervslivet.

iPhone hjælper dig med at drive din virksomhed, uanset hvor du er. Du får imponerende power, utrolig ydeevne, strålende skærme, forbedrede produktivitets-funktioner i iOS 14 og adgang til over 230.000* virksomhedsapps i App Store.

*Antallet af apps gælder det samlede antal i hele verden. Ikke alt indhold er tilgængeligt i alle lande.

Virker med nuværende systemer.

iOS og macOS er bygget til at understøtte de mest almindelige produktivitets- og samarbejdssystemer i dagens erhvervsliv, bl.a. Microsoft Office og Google G Suite.

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise er integreret support og service, der omfatter fleksible serviceløsninger, som du ikke finder andre steder.

Telefonsupport 24/7 eller ved prioriteret service på stedet reparation eller levering af erstatningsenheder den efterfølgende arbejdsdag.

Din AppleCare account Manager er din personlige kontakt hos AppleCare, som bl.a. hjælper med at gennemgå din IT-infrastruktur og identificerer eventuelle udfordringer.

Vilkår og betingelser >

Apple Financial Services

Via Apple kan vi tilbyde forskellige finansieringsmuligheder, hvor du kan samle udgifterne til Mac, iPad, AppleCare, software og endda tilbehør i en månedlig betaling.

Venligst kontakt os om betingelser og aktuelle kampagner.


Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.