Er du gået glip af alle fordelene ved god ergonomi det sidste år på dit hjemmekontor? Når vi langsomt begynder at slå os ned i den såkaldte “nye normal”, hvorfor så ikke bruge dette som en mulighed for at slå dig ned i en ny sund og ergonomisk arbejdsstation?

Et nyt normalt arbejdsliv med en ny sund arbejdsstation? Da vi endelig flytter fra vores hjemmekontor tilbage til vores arbejdskontor, kan det være på tide at se nærmere på din arbejdsstation og din ergonomiske opsætning.

Hjemmekontorer har været virkeligheden for de fleste i det sidste år. Med denne pludselige ændring måtte vi gøre vores hjem til kontorer. I løbet af denne tid har vi måske glemt eller overset vigtigheden af ergonomi. Når vi nu endelig vender tilbage til kontoret, er det det perfekte tidspunkt at revurdere din arbejdsstation og optimere din ergonomiske praksis.

Hvorfor er ergonomi vigtigt?


Hvis du oplever eller har haft smerter i din arm, hånd, nakke, ryg eller skuldre i lange skrivebordstimer, er det tid til at se på din arbejdsstation og dens ergonomiske opsætning. Sunde, ergonomiske vaner hjælper dig med at holde en sund kropsholdning og sikre variation i lange dage foran computeren.

Variation, pauser og det rigtige arbejdsstationsudstyr er nøglen til god ergonomi. Vi har alle forskellige former og størrelser og har vores naturlige afslappede og behagelige positioner og bevægelse. God ergonomi giver dig mulighed for at skræddersy din arbejdsstation, så den passer dig bedst.

Ved at øve god ergonomi kan du forhindre skader og smerter, der skyldes dårlige arbejdsstationer og arbejdsgange.

Få tre tips til en ergonomisk god arbejdsstation, læs mere nederst på siden

Hvordan kan du gøre din arbejdsstation ergonomisk?

Hvad kan du gøre for at sikre god ergonomisk praksis på arbejdspladsen? Der er forskellige tips og tricks, der hjælper dig med din ergonomiske praksis. Du kan tage pauser, lytte til din krop og kun øve en naturlig følelse af workflow. Ligeledes kan du opgradere din arbejdsstation med det rigtige ergonomiske udstyr som Contour Designs RollerMouse.

RollerMouse er en centreret mus, der hjælper dig med at holde en lodret og korrekt kropsholdning. RollerMouse hjælper dig med at forhindre RSI og giver dine håndled mulighed for at slappe af komfortabelt under arbejdet. En centreret mus som RollerMouse hjælper også med at frigøre spændingerne i hænder, arme, nakke og ryg.

Du vil takke dig selv i fremtiden

Ikke alene vil du takke dig selv i morgen for, at din nye normal inkluderer en opgraderet og sund arbejdsstation. Vi er sikre på, at dit fremtidige selv vil være meget taknemmeligt for, at du også kom i gang med god ergonomisk praksis.

Introduktion til sunde ergonomiske fremgangsmåder og vaner kombineret med en centreret mus som RollerMouse hjælper dig med at sikre variation på arbejdspladsen. Som et resultat vil dit fremtidige selv opleve færre smerter og reduceret risiko for almindelige skader forårsaget af lange arbejdsdage ved skrivebordet.

Fremtiden er en ny normal. Inkluder denne nye normale i din arbejdsstation. Føl forskellen, føl dig komfortabel, føl dig afslappet og føl dig tilfreds.

Få din RollerMouse og kom i gang med din ergonomiske praksis i dag!

RollerMouse / RollerMouse mobile


Vi anbefaler RollerMouse til din primære arbejdsstation med længere arbejdsintervaller og RollerMouse mobile til den mobile arbejdsstation, hvor dine medarbejdere har kortere arbejdsintervaller foran computeren.

Primære arbejdsstation


Med forprogrammerede knapper og en rullestang eliminerer RollerMouse de gentagne bevægelser, der kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. Samtidig får du en løsning, der gør det muligt at bruge begge hænder i en neutral og afslappet stilling tæt på kroppen. Derved kan du dele belastningen ligeligt mellem dine hænder.

Mobile arbejdsstation


Mobile medarbejdere kræver mobilt udstyr, der samtidig sikrer en ergonomisk mulig arbejdsstilling for øget komfort og effektivitet. Contour’s mobile RollerMouse har i år vundet den prestigefyldte designpris Red Dot, og er ideel til virksomheder og medarbejdere, der arbejder mobilt. RollerMouse mobile har høj funktionalitet, er kompakt, og nem at have med.

Ergonomi & Variation - nøglen til en god arbejdsstation


Tre tips til en ergonomisk god arbejdsstation

1. Tilpas stolens højde, så du sidder med minimum 90 gr. vinkel i alle led fra hofte til ankel.

2. Tilpas nu bordets højde, så din underarm præcis svæver over bordets, når du holder albuen ved din side, og albueleddet i en 90 gr. vinkel.

3. Placer skærmen så oversiden af skærmen flugter med dine øjne, og i en afstand af din armslænge, når du sidder korrekt ved dit skrivebord.

Prøv gratis i 14 dage

Lån en RollerMouse til din primære arbejdsstation. I 14 dage har du mulighed for i ro og mag at finde det rigtige produkt og sikre dig, at du oplever den effekt du ønsker inden du køber.

 

     

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.