Er det tid til at skifte mobilen ud? Vi tilbyder tilbagekøb af din gamle mobil, ved køb af en ny. Lad din(e) gamle telefon(er) indgå i en byttehandel. Med et omfattende netværk af indkøbere af brugt udstyr køber vi din(e) gamle telefon(er) og sælger dig samtidigt en ny.

Hvad sker der med Din telefon når du benytter dig af vores BuyBack Service?

Telefonen bliver en del af statistikken over refurbished produkter, der bliver videresolgt. Målet er, at den skaber glæde hos en anden samtidigt med, at den sætter et positivt klimaaftryk. Hos ed A/S kalder vi det Cirkulær IT.

 
 

  Antal telefoner du ønsker skal indgå i Bayback handlen:
  Har du mere end 10 telefoner, skriv venligst TradeIN, IMEI-nummer, stand samt telefonønsker i kommentarfeltet.

  TradeIN "(Bemærk venligst at du ved byt af flere telefoner skal angive modelnummer, adskilt med /)":

  IMEI-nummer "(Bemærk venligst at du ved byt af flere telefoner skal angive modelnummer, adskilt med /)":

  Du finder telefonens IMEI-nummer, ved at trykke *#06# på opkaldstastaturet

  Vælg telefonens stand (Læs forklaring øverst på siden):

  Ønsker du at bytte flere telefoner som er i forskellig stand. Vælg venligst "---" og oplys telefonens stand samt antal i kommentarfeltet.

  Nyt telefonønske "(Bemærk venligst at du ved byt af flere telefoner skal angive modelnummer, adskilt med /)":

  Dine kontaktoplysninger:

  Evt. kommentar:

   

  ed Buyback service: Dit tilgodehavende, vil du modtage på en separat kreditnota fra os, når den gamle telefon er os i hænde og vi har denne registreret i vores system. Vi gør venligst opmærksom på at registrering i Buyback kan tage op til 8 dage. For at benytte dig af vores Buyback ordning, bedes du venligst returnere din telefon indenfor 14 dage efter din første henvendelse til os. Overholder du ikke denne frist kan vi desværre ikke garantere dig Buyback prisen. Når vi modtager dit produkt, vil vi selvfølgelig sikre at det er tilsvarende det aftalte. Vi tager forbehold for at rette i Buyback prisen, hvis det returnerede produkt ikke er tilsvarende det aftalte.

  Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.