Cisco Meraki -
Cloud netværk og sikkerhed

Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende udbydere af cloudbaserede netværksløsninger fra Cisco Meraki. Vi er eksperter på området, så derfor er vi godt rustet til at kunne hjælpe dig. Alle vores løsninger er skræddersyet til netop din virksomhed, uanset størrelse. En cloudbaseret netværksløsning fra Cisco Meraki giver dig bedre kontrol over din virksomheds netværk og sikkerhed. Samtidig giver løsningen en vigtig gennemsigtighed over virksomhedens netværk og applikationsforbrug. Der er endvidere fuld monitorering og management af hele løsning, som en inkluderet del af løsning ”ud-af-boksen”.

Nutidens virksomheder har svært ved at kombinere behovet for skalérbarhed, sikkerhed og driftssikkerhed med begrænsede it-ressourcer. Cisco Meraki har derfor redefineret måden hvorpå at man administrere og kontrollere sit virksomhedsnetværk på!

Fordelene ved Cisco Meraki

cloud-icon-8

Spar tid og penge

Ingen investering i fysiske servere eller vedligehold af serverplatformen til management og monitorering af netværk og sikkerhedsløsningen

cloud-icon-8

Fleksibel og cloud-baseret

Hele jeres netværk kan overvåges og driftes i en enkelt browser. Som giver nem administration i skyen med mulighed for uddelegering af rolleansvar og 2-faktor adgangskontrol

cloud-icon-8

Brug de interne it-ressourcer bedre

Automatisk overvågning, alarmering samt software og firmware opdateringer

cloud-icon-8

Høj performance 24/7

Garanteret oppetid øger medarbejdernes produktivitet.

cloud-icon-8

24/7 support og rådgivning med kvalitet

Cisco Meraki licenserne dækker fuld teknisk support på løsning, samt giver hardware garanti i hele licensperioden.

Mulighed for at implementere af en betalingsløsning på eksempelvis gæstenetværk

Mulighed for Quality of Service på din virksomheds kritiske applikationer

Gennemsigtig, all inklusive-løsning med mulighed for finansiering deraf

Mulighed for Quality of Service på din virksomheds kritiske applikationer

Hvordan fungerer Cisco Meraki?

cloud-icon-8

Cisco Meraki leverer en komplet cloud-baseret løsning bestående af sikkerhedskameraer, wireless acess-points, switche, firewalls med WAN-optimering samt System manager – Meraki´s Mobile Device Management (MDM)

cloud-icon-8

Alt er centralt styret via Cisco Meraki´s cloud dashboard

cloud-icon-8

Enhederne forbinder sig selv til management portalen, hvilket gør det utroligt nemt at komme i gang med en Cisco Meraki løsning

cloud-icon-8

Løsningerne skalerer fra små afdelingskontorer til de helt store netværk

Cisco Meraki produkter og features

MR - Wireless:

Cloud-baseret WiFi – med stor valgfrihed af access-points, hvor der også kan tilbydes forskellige antenner med forskellig signal mønstre og rækkevidde. De fleste access-points er med POE/POE+ samt Bluetooth beacons.

- Smart cloud management via Meraki clouden
- Mulighed for access-point med multigigabit ethernet porte
- Applikations kontrol, gennemsigtighed samt Qos
- Automatisk RF og spektrum optimering
- Dedikeret sikkerhedsradio til processering af sikkerhedsfeatures
- Identitets baseret firewall til trafik styring af applikationer, enheder og netværksbrugerne
- Layer 7 firewall features i alle access-points
- Wireless heatmap

MS - Switches:

Cloud-baseret switche med høj driftssikkerhed og skalérbarhed. Meraki tilbyd en omfattende produktserie af switche som kan matche selv de mest komplekse opgaver.

- Automatisk opbygget netværkstopologi
- Mulighed for med multigigabit ethernet porte
- Layer 7 firewall features i alle switche
- Mulighed for Qos på forretningskritiske applikationer
- Fleksible muligheder for stacking af switche, virtuelt eller fysisk
- Gode fejlsøgningsværktøjer direkte i Meraki clouden via deres switch dashboard
- Enterprise sikkerhedsfunktionalitet med mulighed for integration op mod ens Microsoft AD iht. styring af brugerkontoer, enheder m.m.

MX - Firewall:

Cloud-baseret sikkerhed & SD-WAN

Cisco Meraki er en del af den nye generation af cloud-baserede sikkerhedsforanstaltninger med integreret nextgen firewall features, såsom internet gateway services, site-to-site VPN samt applikation og trafikstyring. Alt sammen med den samme kvalitet og sikkerhed som der kendes fra Cisco Classic.

- Intrusion prevention.
- Auto VPN
- Content filtering
- Advanced malware protection
- High availability & Failover
- Application visibility & control
- Centralized management

MV - Meraki Vision:

Cisco Meraki har også overvågningskameraer, såvel inden- som udendørs, alle sammen med POE mulighed. Merakis overvågningsløsning kræver ingen videoserver eller andet software da disse styres i gennem Meraki cloud dashboardet, og deres data/optagelser ligger lokalt på kameraerne og kan nemt tilgås via en browser. Der er endvidere mulighed for at lave en video-wall med op til 36 aktive kamerafeeds.

- Motion Search
- Encrypet by default
- Granular Access controls
- Optimized retention
- Local on-device storage
- Advanced Analytics
- Firmware Always Up-to-date

SM - System manager:

I kan med System Manager fra Cisco Meraki håndtere alle jeres klient enheder på netværk, styre virksomheds applikationer derpå, samt monitorer jeres enheder fra clouden

- Network settings deployment
- Device location
- Application deployment
- Remote troubleshooting
- Device & Data restrictions
- Device provisioning

ed A/S kundecase på Cisco Meraki

Plantorama har I tæt samarbejde med ed A/S fået lavet en ny netværk og sikkerhedsløsning, til deres mange lokationer rundt om i Danmark. For netop at sikre deres fremtidige behov for skalérbarhed, sikkerhed og driftssikkerhed i virksomhedens netværk med høj performance og stabilitet.

Kontakt ed A/S og få en skræddersyet netværksløsning:

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, så tag endelig fat i os

Du kan sende en mail til os på: ssl@ed.dk eller ringe til os på +45 3021 4309. Uanset hvad du gør, så står vores dygtige personale klar til at svare på alle dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Vi håber på at høre fra dig, så vi kan tilbyde dig denne forretningsunderstøttende samt værdiskabende cloudbaserede netværksløsning fra Cisco Meraki.

 

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.