Heldigvis er vi vant til en vis kvalitetssikring af ergonomien på kontoret. Desværre er det langt fra alle som har ergonomisk udstyr til rådighed, når de sætter sig tilrette ved hjemmearbejdspladsen. Men der er faktisk lige så mange regler og restriktioner til hjemmearbejdspladsen, som til den på kontoret – hvis du vel at mærke skifter arbejdsplads mindst én dag om ugen. Sidder du og arbejder ved køkkenbordet med din bærbare pc, så gør dig selv en tjeneste, og kig på dit udstyr. Det værst tænkelige scenarie for din krop er, hvis du bruger din bærbare computer hele dagen uden separat mus og tastatur.

RollerMouse Pro3


RollerMouse Red plus


Pro3 er vores mest klassiske model og bruges oftest med en stationær computer. Pro3 er ideel til personer, der udfører almindeligt kontorarbejde med Office programmer og internetbrug. Med en delvis lukket rullestav er RollerMouse Pro3 velegnet til intensivt arbejde med en numerisk del af tastaturet.

Red og Red plus er til dato den mest præcise RollerMouse model – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være den avancerede teknologi og det gennemtænkte design er dette den mest behagelige, produktive og tilpasningsvenlige RollerMouse nogensinde.

Med mulighed for at vælge mellem en standard håndledsstøtte (Red), en ekstra dyb håndledsstøtte (Red plus) og en underarmsstøtte (Red max), der understøtter både hånd og underarm, kan du vælge præcis den støtte der er bedst for dig.

 

Tage din ergonomiske arbejdsstation med dig


Med et Contour Travel Kit har du mulighed for at tage din ergonomiske arbejdsstation med dig. Så arbejder du hjemmefra i morgen, eller fra din kunde, sommerhuset eller kontoret, så kan du tage dit Contour udstyr med dig.

RollerMouse Travel Kit, der består af:
 • Contour RollerMouse efter eget valg – så du kan arbejde ergonomisk i en afslappet og naturlig stilling
 • Contour Balance Keyboard – så du kan indstille tastaturet til negativ tilt og dermed få optimal skrivekomfort
 • Contour Laptop stand – så din bærbare computer kommer op i rigtig øjenhøjde og du undgår at bøje nakken
 • Contour Sleeve – så du nemt kan tage dit udstyr med på farten
 • Prøv gratis i 14 dage

  Ved at låne et Contour produkt i 14 dage, har du mulighed for i ro og mag at finde det rigtige produkt og sikre dig, at du oplever den effekt du ønsker, inden du køber.

   

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.