Det bedste ved Countour-seriens to nye tilføjelser: SliderMouse Pro og RollerMouse Pro er, at de kombinerer høje ergonomiske standarder med et lækkert skandinavisk design, der indebærer, at du kan udskifte den magnetiske håndledsstøtte alt efter behov i størrelse og materiale.


På minimalistisk vis har Contour også skåret ned på antallet af knapper i centrum af musen, hvilket gør det mere overskueligt og intuitivt at bruge dem.


Der er dermed ikke blevet sparet på de smarte funktioner, som hjælper med at holde kroppen fri for spændinger, samtidig med at du nu har du en mus, som pynter på skrivebordet. Derudover gør du et bæredygtigt køb, da al hård plastik er lavet på 100% genanvendt plastik.

Specifikt hos RollerMouse Pro styrer du musen med en rullestang og her kan du klikke med begge hænder for ikke at overbelaste en bestemt hånd.

Det unikke ved SliderMouse Pro er navigationbar, som er flad og taler til dig, der vil hvile hænderne på hele musens bredde.

Fælles for begge
En ergonomisk mus, der forebygger lidelser og skader ved at du kan sidde med armene afslappet foran dig, samtidig med, at du ikke skal strække hænderne. Alt er inden for rækkevidde med indbyggede copy/paste- samt frem og tilbage knapper. Den magnetiske håndledsstøtte findes i både lysegråt og mørkegråt samt bæredygtigt bambus materiale, for at give et naturligt look. Ved at designe disse håndledsstøtter i adskillige størrelser, kan du selv bestemme hvor meget eller hvor lidt støtte du behøver.

Andet ergonomisk udstyr fra Contour serien

Optimér din arbejdsstilling

Udover ergonomisk udstyr er der selvfølgelig også en hel masse at hente på øvelser og varierede arbejdsstillinger.

Variér din arbejdsstilling flere gange i løbet af dagen for at minimere risikoen for overbelastning. Sørg for, at din arbejdsplads er indrettet bedst muligt. Både stol, skærm, tastatur, mus og bord skal være indstillet korrekt. Er du interesseret i at optimere din arbejdsstilling foran computeren og give din krop de bedste betingelser? Så har du mulighed for at downloade en ergonomisk tjekliste lige her.

Vidste du, at...

40 % af os sidder ned mere en 11 timer dagligt.

 
 

Kilde: SINTEF-rapport og Nordisk undersøgelse med 4000 svar. Udarbejdet i samarbejde med Coxit PR.

 

Prøv gratis i 14 dage

Prøv en ergonomisk mus, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.

     

    Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.