NYHED


Contour Design introducerer nu den helt nye Laptop Riser, der passer perfekt til dit ergonomiske setup – uanset om du arbejder på kontoret eller hjemme. Med Laptop Riser kan du hæve din laptop eller tablet til øjenhøjde og derved sikre, at du bevarer en sund og naturlig arbejdsstilling. Dette forebygger spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg, så du kan arbejde komfortabelt i mange timer foran computeren.

Ergonomi i øjenhøjde

En sund kropsholdning er en af nøglerne til at forebygge smerter og arbejde effektivt foran computeren i mange timer. Contour Designs ergonomiske kontorudstyr passer til alle, der arbejder mange timer på kontoret eller hjemme. Kombinationen af RollerMouse og Balance Keyboard har vist sig som ideelle værktøjer til at lindre smerte og ubehag og hjælpe brugere over hele verden med at opnå en sundere og bedre arbejdsdag.

En perfekt løsning til skærm nummer to

Hvis du arbejder mange timer på kontoret, har sandsynligt allerede en stor skærm, en mus og et tastatur. Mange kontormedarbejdere bruger deres bærbare computer som ekstra skærm, og med en Laptop Riser er det endnu nemmere. Det robuste aluminiumsdesign er i høj kvalitet og fylder minimalt på dit skrivebord, hvilket lader dig fokusere på det, der er vigtigt: at løse dine opgaver uden smerter og ubehag.

Din nye hjemmekontormakker

At arbejde hjemmefra bør ikke forårsage smerte eller ubehag. Det gør det dog nogle gange, da mange af os ikke har installeret en ordentlig arbejdsstation hjemme. Kombineret med et Balance Keyboard og en RollerMouse giver Contour Designs ergonomiske Laptop Riser et perfekt setup med en bærbar computer i øjenhøjde, hvilket sikrer dig en god arbejdsstilling og mange produktive arbejdstimer

Den øvrige Contour serie - Alle med fokus på Ergonomi

Undgå belastningsskader med en ergonomisk mus

54% har oplevet smerter og ubehag relateret til mange timers arbejde med mus. En ergonomisk arbejdsplads er en væsentlig faktor, når du skal undgå belastningsskader og maksimere dit fysiske overskud. Lang tid foran computeren vil for langt de fleste resultere i ubehag og smerter. Noget man med en gennemtænkt ergonomisk arbejdsplads kan reducere eller helt fjerne. Baseret på mange års erfaringer, ved vi, at netop computermusen spiller en afgørende rolle, hvilket også afspejles i vores sortiment af produkter.

Vi anbefaler RollerMouse til din primære arbejdsstation med længere arbejdsintervaller og RollerMouse mobile til den mobile arbejdsstation, hvor dine medarbejdere har kortere arbejdsintervaller foran computeren.

Primære arbejdsstation

Med forprogrammerede knapper og en rullestang eliminerer RollerMouse de gentagne bevægelser, der kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. Samtidig får du en løsning, der gør det muligt at bruge begge hænder i en neutral og afslappet stilling tæt på kroppen. Derved kan du dele belastningen ligeligt mellem dine hænder.

Mobile arbejdsstation

Mobile medarbejdere kræver mobilt udstyr, der samtidig sikrer en ergonomisk mulig arbejdsstilling for øget komfort og effektivitet. Contour’s mobile RollerMouse har i år vundet den prestigefyldte designpris Red Dot, og er ideel til virksomheder og medarbejdere, der arbejder mobilt. RollerMouse mobile har høj funktionalitet, er kompakt, og nem at have med.

Ergonomi & Variation - nøglen til en god arbejdsstation

Tre tips til en ergonomisk god arbejdsstation

1. Tilpas stolens højde, så du sidder med minimum 90 gr. vinkel i alle led fra hofte til ankel.

2. Tilpas nu bordets højde, så din underarm præcis svæver over bordets, når du holder albuen ved din side, og albueleddet i en 90 gr. vinkel.

3. Placer skærmen så oversiden af skærmen flugter med dine øjne, og i en afstand af din armslænge, når du sidder korrekt ved dit skrivebord.

Prøv gratis i 14 dage

Lån en RollerMouse til din primære arbejdsstation.
I 14 dage har du mulighed for i ro og mag at finde det rigtige produkt og sikre dig, at du oplever den effekt du ønsker inden du køber.

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.