Dell EMC Data Protection smart values

Dell Data Protection | Encryption

Moderne organisationer udfordres mere end nogensinde for at beskytte data og håndtere overholdelse af lovkrav, uden at det går ud over medarbejdernes produktivitet. Selv om traditionelle krypteringssoftwareløsninger forsøger at håndtere disse behov, er mange af dem svære at implementere og administrere, de mangler skalerbarhed på tværs af platforme, og de reducerer ydeevnen for brugere.

DELLEMC & ED-data analysere liveoptics data information og specialbygge data beskyttelse der matcher lige præcis dit behov – uden meromkostninger!

VI HAR SAMLET EN EFTERTRÆKTET PAKKE! DPS DD VE-pakken tilbyder ekstremt konkurrencedygtig pris beregnet til kunder, der ønsker at udnytte simple og pålidelige databeskyttelsesløsninger.

DPS DD VE-pakke includere:
- Dell EMC Data Domain Virtual Edition
- Dell EMC Data Protection suite
- Dell EMC RecoverPoint for Virtual Machines Data Protection Software

Liste Pris pr. Socket 9750 dkk.

Dell EMC Storage SCv3020 - Midrange storage

Maksimere værdien af ​​dine storage rinvesteringer og få den laveste pris pr GB med intelligent datareduktion, avanceret automatisering og mere.

ISCSI 10Gb 4 port PCI-E SFP+30x2.5” Drives Chassis

3.6TB RAW Capacity/7 x 600GB 15K SAS

3Yr ProSupport Next Business Day

Pris 59.999 ddk.


Tilbydes også med SAS/FC

Dell EMC Midmarket solutions

The Dell EMC Future-Proof Loyalty Program

Dell EMC Unity F350 – Midrange storage

Accelerer dit datacenter med All-Flash storage. Unified Storage af Fil, Block og Vvols Skalere op til 16PB med Unity 650F og management fra skyen.

iSCSI 10Gb Eth 2port,16Gb FC 2ports / SP

UNITY 350F 2U DPE 25 X 2.5 SSD Chassis

10 x 1.92TB SSD

3Yr ProSupport 24/7 4 hrs Mission Critical

Pris 219.000 ddk.


Dell EMC Unity All-Flash Unified Storage

The Dell EMC Future-Proof Loyalty Program

Dell Isilon Express cluster

Isilon er den eneste platform, der skalaer kapacitet og ydeevne på minutter, så du uendeligt kan konsolidere ustrukturerede data, reducere omkostninger og få nye niveauer af fleksibilitet og indsigt for at fremskynde forretningen. Isilon Express-pakken er et eksklusivt tilbud på hardware, software og alt, hvad der er nødvendigt for at oprette et Isilon-cluster der starter ved 33TB.

3x Isilon X210 11TB/200GB SSD nodes

2x 8-Port InfiniBand Switches

SmartConnect + SnapshotIQ + SmartQuotas

InfiniBand Cables & Accessories

Flexible ProSupport options available

Pris 278.688 ddk.


Dell EMC Isilon Scale-Out Network Attached Storage (NAS) The Dell EMC Future-Proof Loyalty Program

Dell powervault-me4012

Konsolider din storage med den nye PowerVault ME4-storageserie til grundlæggende SAN- og DAS workloads. ME4-serien er ideel til at give øget HPC-, Exchange-, sikkerhedskopierings- og VDI-ydeevne, samt mange flere programmer. ME4-serien er udviklet med henblik på fleksibilitet og understøtter en række forskellige disktyper, multi-protokoller, komplette softwarefunktioner og muligheden for to 2U eller et 5U-højkapacitetsbasesystem med mulighed for udvidelseskabinet

16Gb FC 8 Port Dual Controller

12x3.5” Drives Chassis

48TB RAW Capacity / 12x 4TB 7.2K NLSAS

3Yr Parts Only Warranty

Pris 47.250 ddk.

Tilbydes også med ISCI / SAS

Skal vi kontakte dig angående en storage løsning der matcher præcis dit behov, venligst udfyld formularen – det koster ikke noget!

 

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.