Dell Technologies har for nyligt introduceret Dell EMC PowerStore, som er deres nyeste midrange storagesystem. Der er ingen tvivl om, at det er en af de største lanceringer, som er kommet fra Dell, siden opkøbet af EMC nogle år tilbage. PowerStore er ikke blot en opgradering af tidligere modeller, men et helt nyt “kapitel” inden for fremtidens storageløsninger – det er med den baggrund, at Dell EMC markedsfører PowerStore med “The future of storage is here”.

Ny platform designet fra bunden

PowerStore er en helt ny platform, der er designet fra bunden på en moderne containerbaseret softwarearkitektur – PowerStoreOS. Den unikke softwarearkitektur består af en gruppe modulære containere, hvor hver container leverer en bestemt service. For eksempel er der containere til datapath, management, alarmgenerering, filtjenester, databeskyttelse og mobilitet.

En fleksibel platform, der både supplerer og styrker din eksisterende infrastruktur

Selvom PowerStore har de nyeste teknologier, så er den baseret på en fleksibel platform, der passer sammen med din nuværende infrastruktur. Den containerbaserede softwarearkitektur gør det samtidig let at opgradere funktionalitet og udvikle på de enkelte services, uden at det vil påvirke den øvrige infrastruktur.

Edge, core eller cloud – PowerStore understøtter det hele

En fleksibel infrastruktur er i dag et must for drive et moderne datacenter. Datacenteransvarlige forventer, at de let kan tilgå public cloud løsninger, hurtigt kan implementere eller udvide kapaciteten i eget datacenter eller som “edge computing” i f.eks. en produktion eller på en fjernlokation. Uanset hvilken model eller behov der er, så har PowerStore fleksibiliteten til at understøtte dette.

PowerStore – korte facts

 • NVMe all-flash or Storage Class Memory (SCM) with Intel Optane optimizes performance
 • Intelligent scale up and scale out architecture lets you add compute or capacity independently
 • “Always on” data reduction with Intel Quick Assist lowers costs and improves efficiency without compromising performance
 • Revolutionary AppsON provides flexibility to run VMware virtualized apps directly on the appliance, while providing capacity for external workloads at the same time
 • New Anytime Upgrade program helps modernize PowerStore over time, without forklift upgrades
 • 4:1 Data Reduction Ratio Guaranteed. Max. 20:1
 • Up to 7X more performance
 • 7 clicks to migrate applications to PowerStore
 • 1 click to request a demo from ed A/S
 • Få en personlig demo af PowerStore!

  Flere af vores pre-sale og deployment specialister er allerede uddannet og glæder sig til at dele deres viden og erfaringer omkring PowerStore med dig. Som nogle af de første i Norden har vi anskaffet Dell EMC PowerStore og opsat et demo-miljø, hvor vi ikke "bare" kan kan fortælle om de nye teknologier, men helt konkret vise, hvordan det fungerer.

  Udfyld formularen nedenfor og book din personlige demo af Dell EMC PowerStore.

   

   Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.