Den nye Dell Latitude familie er stor.

Vi har valgt at fremhæve 2 af modellerne

Latitude 5420

Velkommen til en ny tidsalder med intelligens

ExpressConnect

Nye ExpressConnect tilslutter sig automatisk det stærkeste adgangspunkt på kontoret og dirigerer båndbredden til vigtige programmer, uanset hvor du arbejder.

ExpressResponse*

Med Intel® Adaptix™-teknologi skal du prioritere dine vigtigste programmer, så de kan åbnes hurtigere og klarer sig bedre.

ExpressSign-in

Vores nærhedssensor til PC'er, der aktiveres af Intel® Context Sensing Technology, registrerer din tilstedeværelse, så PC'en med det samme vækkes og logger dig ind ved hjælp af det infrarøde kamera og Windows Hello – alt sammen uden at løfte en finger. Den låser, når du går væk, så dit arbejde bliver mere sikkert.

ExpressCharge*

Dell Optimizer udvider Runtime og forbedrer batteriets ydeevne ved at tilpasse sig dine mønstre. ExpressCharge Boost giver op til 35% opladning på ca. 20 minutter eller op til 80% opladning på en time med ExpressCharge. *

Intelligent lydkvalitet*

Samarbejd, som om du er i det samme lokale. Intelligent lyd forbedrer lydkvaliteten og reducerer baggrundsstøj, så du kan høre og blive hørt, hvilket giver en bedre konferenceoplevelse for alle.


Fuldt udstyret og klar til at arbejde

Tag ansvar for opladningen: Bliv ved med at arbejde med fremragende batterikapacitet og intelligente indstillinger, så du sparer på strømmen, når du er ved at løbe tør. Vælg mellem et 42 Whr-batteri for en lettere vægt eller et større 63 Whr-batteri for længere driftstid. Få større batterikapacitet, når du vælger Super Low Power-panelet, der bruger mindre strøm end en standardskærm, uden at skærmens lysstyrke påvirkes.

Opret forbindelse med ro i sindet: Bevar forbindelsen med mobile LTE-bredbåndshastigheder på op til 450 Mbps. Wi-Fi-6E giver mulighed for yderligere 7 kanaler (i 6 GHz-båndet) for større båndbredde, hvilket giver hurtigere og bedre Wi-Fi, især i områder med høj tæthed.* Rejs nemt med den nye eSIM-teknologi, der kan opkobles til flere globale teleudbydere, uden at du skal skifte SIM-kort.*

Skalér efter dine behov: Med skalerbar hukommelse og storage, herunder op til 64 GB DDR4-hukommelse og op til 2 TB storage, er der intet, der holder dig tilbage, når du arbejder.

Utroligt flot grafik: Stream video, download og kør programmer problemfrit med integreret grafikkort.

En port til enhver lejlighed: Opret hurtigt forbindelse til eksterne enheder med et komplet udvalg af tilgængelige porte, herunder 2 stk. Type-C™, Thunderbolt™ 4* og ældre porte som f.eks. HDMI og RJ45.

Hurtig ydeevne: Op til de nyeste 11. generations Intel® Core™ i7 vPro®-processorer tilbyder virksomheder ydeevnen, administrationsvenligheden, de indbyggede sikkerhedsegenskaber og stabiliteten fra Intel® vPro-platformen, som er den platform, der er udviklet til virksomheder.

Beskyt dit arbejde: Alle de sikkerhedsfunktioner, som du forventer i en 5000, herunder fingeraftrykslæser i tænd/sluk-knappen, infrarødt kamera til ansigtslogin med Windows Hello og smartcard-læser (med kontakt og NFC-kontaktfri).Design i alle detaljer

Mindre og lettere: Vi har reduceret Latitude 5000-seriens mål, uden at vi er gået på kompromis med kraft eller ydeevne.

Ultimativ visning: Skærmen er propfyldt med funktioner, der er designet til at holde dig fokuseret på dit arbejde, som f.eks. de smalle firesidede rammer, den refleksfrie skærm og en kameralukker til privatlivsbeskyttelse. Du får desuden op til 400 nit lysstyrke og ComfortView Plus, som er en indbygget løsning med lavt blåt lys, som altid er tændt, der reducerer skadeligt blåt lys og leverer fremragende farver. TÜV Rheinland-certificeret.

Udviklet med fokus på bæredygtighed: Den nye Latitude 5000-serie er de første pc'er, der bruger 21 % bioplast fra træer i låget ved hjælp af et biprodukt fra papirfremstilling.* Fremstillingsprocessen bidrager til et lavere CO2- og vandforbrug, så CO2-udledningen reduceres. Det svarer til 39 millioner kørte kilometer, hvilket sparer energi nok til at levere strøm til 5.564 boliger i et år, og sparer nok vand til at fylde 226 bassiner i olympisk størrelse.*

Arbejd hurtigt, hold hovedet koldt: Dells unikke Dual Opposite Outlet-blæsere giver revolutionerende køling i en kompakt størrelse. Sideudluftning øger effektiviteten og maksimerer luftgennemstrømning for at forbedre systemets svartid, batterikapacitet og stilhed. Derudover kan it-afdelingen administrere termiske funktioner i BIOS, hvilket sparer på storagestørrelsen og giver it-afdelingen mulighed for at fokusere på andet arbejde.


Oplev en ny måde at arbejde på med Dell Technologies Unified Workspace.

Intelligens bygget ind. Modernisering bygget på.

Vi ved, at det at have den rigtige enhed kun er starten på en fremragende arbejdsdag. Medarbejderne har brug for intelligente, intuitive og responsive oplevelser, der gør det muligt for dem at arbejde produktivt og uden afbrydelser. Dell Technologies Unified Workspace transformerer medarbejderoplevelsen og sikrer, at it-afdelingen har proaktive, forudsigende og automatiserede løsninger, der lever op til løftet om en moderne arbejdsdag, samtidig med at den forenkler deres evne til at udrulle, sikre, administrere og understøtte deres miljø.

Implementering

ProDeploy i Unified Workspace giver it mulighed for at gå væk fra den traditionelle, manuelle implementering og i stedet sende enheder, der er forudkonfigureret med virksomhedens apps og indstillinger, fra Dell-fabrikken direkte til slutbrugerne – så slutbrugerne kan gå i gang med arbejdet fra dag ét.

Sikkerhed

Dells pålidelige enheder udgør et sikkert fundament for den moderne mobile arbejdsstyrke. Vores omfattende serie af sikkerhedsløsninger til slutpunkter arbejder sammen for at sikre enheden både over og under operativsystemet, hvilket giver it-afdelingen sikkerhed og slutbrugerne mulighed for at forblive produktive.

Administration

Med Dells moderne administrationsløsninger til slutpunkter kan vi accelerere uafbrudt workflow med automatisering, integration og optimering fra én betroet partner.

ProSupport Client Suite med SupportAssist

Forudsigende, proaktiv support, der er drevet af kunstig intelligens, holder slutbrugerne kørende med fuld hastighed, og lader it-administratorer se fremad ved stort set at eliminere uventet nedetid.


Porte og slots

1. uSD 4.0-hukommelseskortlæser | 2. Globalt headsetjackstik | 3. USB 3,2 | 4. USB 3,2 med PowerShare | 5. HDMI 2,0 | 6. RJ45 | 7. Slot til Wedge-lås | 8. Thunderbolt™ 4 med strømforsyning og DisplayPort (USB Type-C™) | 9. Thunderbolt™ 4 med strømforsyning og DisplayPort (USB Type-C™) | 10. Smartcard-læser (tilvalg) | 11. Ekstern eSim-plads (tilvalg, ikke afbilledet på bagsiden)

Mål og vægt

1. Højde: 19,3 mm (0,76") | 2. Bredde: 321,35 mm (12,65") | 3, Dybde: 212,1 mm (8,35") | Grundvægt: 1,37 kg (3,03 lb)*


Latitude 7420

Velkommen til en ny intelligent tidsalder

ExpressConnect

Den nye ExpressConnect tilslutter sig automatisk det stærkeste adgangspunkt på kontoret og leder båndbredden til kritiske applikationer, uanset hvor du arbejder.

ExpressResponse*

Med Intel® Adaptix™-teknologien kan du prioritere dine vigtigste programmer, så de åbner hurtigere og yder bedre.

ExpressSign-in

Kom hurtigere i gang med arbejdet med vores nærhedssensor til pc'er, der drives af Intel® Context Sensing Technology, som registrerer din tilstedeværelse, så din workstation med det samme vækkes og logger dig ind ved hjælp af det infrarøde kamera og Windows Hello – alt sammen uden at du behøver løfte en finger. Den låser, når du går væk, så dit arbejde forbliver sikkert.

ExpressCharge™*

Dell Optimizer forlænger driftstiden og forbedrer batteriets ydeevne ved at tilpasse sig dine mønstre. ExpressCharge™ Boost giver op til 35 % opladning på ca. 20 minutter eller op til 80 % opladning på en time med ExpressCharge™.*

Intelligent lyd

Samarbejd, som om I befinder jer i det samme lokale. Intelligent lyd forbedrer lydkvaliteten og reducerer baggrundsstøj, så du kan høre og blive hørt, hvilket giver en bedre mødeoplevelse for alle.


Maksimal produktivitet flere steder

Kast dig ud i arbejdet: Tænd for skærmen ved at åbne låget, og forbliv synkroniseret med Modern Standby-funktionen. Log lynhurtigt på med ExpressSign-in-nærhedssensoren eller fingeraftrykslæseren (tilvalg) på tænd/sluk-knappen.

Sikker forbindelse: Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) leverer næsten tre gange hurtigere muligheder* og næste generations sikkerhed til pc'er og trådløse netværk.* Når du er på farten uden Wi-Fi, kan du opretholde forbindelsen med hurtige mobile 4G LTE-bredbåndshastigheder. Og så kan du rejse uden besvær med eSIM-teknologi, der opretter forbindelse til flere globale operatører, uden at du behøver skifte SIM-kort.*

Arbejd hvor som helst: Vores 2-i-1-enheder har Corning® Gorilla® Glass med avanceret glasteknologisk innovation, så du får bedre læsbarhed og holdbarhed og kan arbejde, hvor end dit arbejde fører dig hen.*

Forbedret ydeevne: Op til de nyeste 11. generations Intel® Core™ vPro®-processorer leverer i kombination med Intel® Evo™-platformen de indbyggede sikkerhedsfunktioner og den administrationsvenlighed og stabilitet, som IT-afdelingen har brug for, sammen med ensartet reaktionsevne, høj batterikapacitet i den virkelige verden og øjeblikkelig vækning, så virksomhedens medarbejdere får en exceptionel oplevelse overalt.

Arbejd hurtigt, hold hovedet koldt: Dells unikke Dual Opposite Outlet-blæsere giver revolutionerende køling i en kompakt størrelse. Sideudluftning øger effektiviteten og maksimerer luftgennemstrømning for at forbedre systemets svartid, batterikapacitet og stilhed. It-afdelingen kan administrere termiske funktioner i BIOS, hvilket sparer på storagestørrelsen og giver it-afdelingen mulighed for at fokusere på andet arbejde. Derudover har vores 2-i-1-enheder en adaptiv termisk svarmekanik, så de forbliver køligere i skødet end på et skrivebord.

Hold dit arbejde privat: Vores Latitude 7420-notebook har en lang række af de seneste funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger, herunder SafeScreen, der holder nysgerrige blikke ude, og et privatlivsdæksel til kameraet, som også er tilgængeligt på den bærbare pc eller 2-i-1-enheden.


Innovativ og elegant

Maksimer produktiviteten: 4K- eller FHD-skærmen med 400 nit har også Comfort View Plus, som er en konstant aktiveret indbygget løsning for lavt blåt lys, som reducerer skadeligt blåt lys og leverer fremragende farver. TÜV Rheinland-certificeret.

Oplev topkvalitet: Pro-tastaturets moderne design og den nye touchpad med støjsvagt klik og et større overfladeareal giver større præcision og komfort.

Moderne design på din måde: Vælg mellem en alsidig 2-i-1 eller traditionel bærbar pc, der tilbydes i førsteklasses aluminium- eller kulfiberdesign.

Engagement i bæredygtighed: Dell var banebrydende inden for brugen af genvundet kulfiber i pc'er, og gennem en innovativ proces udnytter vi endnu mere i vores 7000-serie. Resultatet? En lettere pc med mere genanvendelig kulfiber. Vi er gået over til at bruge vandbaseret maling med lavt indhold af flygtige organiske stoffer på 100 % af de lakerede dele med henblik på at fremme et sundere arbejdsmiljø. EPEAT Gold-registreret.*


Oplev en ny måde at arbejde på med Dell Technologies Unified Workspace.

Intelligens bygget ind. Modernisering bygget på.

Vi ved, at det at have den rigtige enhed kun er starten på en fremragende arbejdsdag. Medarbejderne har brug for intelligente, intuitive og responsive oplevelser, der gør det muligt for dem at arbejde produktivt og uden afbrydelser. Dell Technologies Unified Workspace transformerer medarbejderoplevelsen og sikrer, at it-afdelingen har proaktive, forudsigende og automatiserede løsninger, der lever op til løftet om en moderne arbejdsdag, samtidig med at den forenkler deres evne til at udrulle, sikre, administrere og understøtte deres miljø.

Implementering

ProDeploy i Unified Workspace giver it mulighed for at gå væk fra den traditionelle, manuelle implementering og i stedet sende enheder, der er forudkonfigureret med virksomhedens apps og indstillinger, fra Dell-fabrikken direkte til slutbrugerne – så slutbrugerne kan gå i gang med arbejdet fra dag ét.

Sikkerhed

Dells pålidelige enheder udgør et sikkert fundament for den moderne mobile arbejdsstyrke. Vores omfattende serie af sikkerhedsløsninger til slutpunkter arbejder sammen for at sikre enheden både over og under operativsystemet, hvilket giver it-afdelingen sikkerhed og slutbrugerne mulighed for at forblive produktive.

Administration Med Dells moderne administrationsløsninger til slutpunkter kan vi accelerere uafbrudt workflow med automatisering, integration og optimering fra én betroet partner.

ProSupport Client Suite med SupportAssist

Forudsigende, proaktiv support, der er drevet af kunstig intelligens, holder slutbrugerne kørende med fuld hastighed, og lader it-administratorer se fremad ved stort set at eliminere uventet nedetid.


Porte og slots

1. uSD 4.0-hukommelseskortlæser | 2. Ekstern uSIM-kortbakke (tilvalg) | 3. Thunderbolt™ 4 med strømforsyning og DisplayPort (USB Type-C™) | 4. USB 3.2 Gen 1 med PowerShare | 5. HDMI 2.0 | 6. Slot til kileformet lås | 7. Thunderbolt™ 4 med strømforsyning og DisplayPort (USB Type-C™) | 8. Universelt lydstik | 9. Smartcard-læser (tilvalg)

Mål og vægt

Bærbar pc:

1. Højde: 17,27mm (0,68") | 2. Bredde: 321,35 mm (12,65") | 3. Dybde: 208,69mm (8,22") | Startvægt: 1,22 kg (2,70 lb)* (kulfiber)

1. Højde: 16,90mm (0,66") | 2. Bredde: 321,35mm (12,65") | 3. Dybde: 208.69mm(8.22") | Startvægt: 1,31 kg (2,89 lb)* (aluminium)

2-i-1: 1. Højde: 17,06mm (0,67") | 2. Bredde: 321,35mm (12,65") | 3. Dybde: 208.69mm(8.22") | Startvægt: 1,36 kg (3,00 lb)* (kulfiber)

1. Højde: 16,4mm (0,65") | 2. Bredde: 321,35mm (12,65") | 3. Dybde: 208.69mm(8.22") | Startvægt: 1,46 kg (3,23 lb)* (aluminium)


*Cashback – yderligere oplysninger om vores Cashback program, kvalificerende produkter, og hvordan det fungerer.

Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.