Få liv i dine idéer

Få glæde af den utroligt kraftfulde i en usandsynligt slank maskine. Få den ydeevne, du har brug for til omfattende oprettelse af indhold, redigering eller visning af 4K-indhold, højtydende gaming eller multitasking.

Buet Dell UltraSharp 38-skærm

Forestil dig alt det, du kan gøre. 37,5 tommer buet WQHD-skærm med InfinityEdge. Omfattende visningsoplevelse og utrolig billedkvalitet betyder færre distraktioner og forbedret multitasking.

Få liv i dine ideer og få glæde af denne kraftfulde workstation en usandsynligt slank maskine. Få den ydeevne, du har brug for til omfattende redigering, visning af 4K-indhold, højtydende gaming eller udvikling.Lån gratis ”den kreative arbejdsplads” i 30 dage – 38” buet skærm, dock, Precision 5530 2i1

 
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
parallax background

Økodesign

ØkodesignRedder vores have: 25 % af vores emballage består af havplast, der er indsamlet fra kystområder, mens de resterende 75 % består af anden genbrugt plast.Energieffektiv: Precision 5530 2-i-1 er ENERGY STAR®-certificeret.Mere intelligente materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT® Gold-registreret* og BFR/PVC-fri*.Genanvendelig: 90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges eller genanvendes.

20 years of excellence Dell Precision Workstations

Redder vores have: 25 % af vores emballage består af havplast, der er indsamlet fra kystområder, mens de resterende 75 % består af anden genbrugt plast.Energieffektiv: Precision 5530 2-i-1 er ENERGY STAR®-certificeret.Mere intelligente materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT® Gold-registreret* og BFR/PVC-fri*.Genanvendelig: 90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges eller genanvendes.

20 years of excellence Dell Precision Workstations

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.