Hybride måder at arbejde på

Fra kontoret til hjemmekontoret og alt derimellem, en hybrid arbejdsstil giver dig frihed til at arbejde hvor som helst, når som helst og sådan som det passer dig bedst. Men for at få mest muligt ud af din hybride arbejdsdag, har du brug for de rigtige værktøjer. 85 % af videns arbejdere mener faktisk, at teknologi er afgørende for at kunne arbejde hvor som helst (Jabra Hybrid Ways of Working. Global Report 2021).

Opdag forskellen

Professionelle lyd- og videoenheder reducerer virtuel træthed ved at gøre alting nemmere for øjne og ører. Naturligt lydende samtaler sikrer, at alle har lige gode chancer for at høre og blive hørt. Video i høj kvalitet sikrer, at alle har mulighed for at tage lige stor del i det virtuelle rum. Og med kraftfuld støjreduktionsteknologi kan du koncentrere dig hvor som helst.

Jabra’s professionelle enheder er optimeret til de arbejds-apps, du bruger hver dag, og de er så intuitive, at du ikke behøver at bekymre dig om ekstra indstillinger eller opsætning. Sæt bare stikket i, og udnyt alle de funktioner, du har brug for at få hjemmearbejdspladsen til at fungere for dig.

Det professionelle valg

Fra utrolig 4K Ultra-HD-videokvalitet til verdensførende lyd i professionel kvalitet med nye indbyggede funktioner, der øger effektiviteten ved hybridarbejde. Jabra har en hel portefølje af understøttende teknologi til opgradering af din hjemmearbejds-opsætning. Så hvad enten du ønsker at tilføje et ekstra lag af professionalisme, udstyre dig selv med de perfekte redskaber til de forskellige steder, du arbejder fra, eller bytte en gammel favorit til en nyere model, så har Jabra det, du skal bruge.

 
 

SPEAK 750

Hør og bliv hørt, når det er nødvendigt

Før helt naturlige samtaler via speakerphonen, da begge sider af samtalen transmitteres på samme tid. På den måde kan samtalerne flyde, ligesom de gør i virkeligheden.

EVOLVE2 75

En helt ny standard for hybridarbejde

Fra dagens første opkald til det sidste tog hjem er dette gennemførte headset udviklet specifikt til, at du kan holde forbindelsen og være produktiv. Uanset hvad din dag byder på. Hvad end du ringer fra et livligt hjem, arbejder uden faste pladser eller skal koncentrere dig i et åbent kontormiljø, er Evolve2 75 udviklet til at opfylde dine behov.

EVOLVE2 85

Få ro til at tænke.

Vores mål var at give dig mulighed for at få øjeblikkelig arbejdsro overalt. Resultatet er et headset med lyd i verdensklasse, vores hidtil mest avancerede digitale chipset og suveræn aktiv støjdæmpning baseret på digital hybridteknologi. Tag det på, og fordyb dig i dine tanker.

PANACAST 20

Personlige videomøder, men ikke som du kender det.

Videokonferencer er blevet vigtigere end nogensinde, i en ny virkelighed, hvor vi forsøger at bevare kontakten på trods af afstande. Nu kan du opleve den næste generation af intelligent, sikker og bærbar videosamarbejde med Jabra PanaCast 20. PanaCast 20 udnytter avanceret indbygget AI til at levere en række intelligente features, som bringer din videooplevelse til det næste niveau. PanaCast 20 er dit personlige kamera, der ved præcis, hvad du har brug for, når du har brug for det.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.