Funktioner

Komplet VMware baseret hyperkonvergeret infrastruktur

Dell EMC VxRail forenkler implementeringen og driften af virtualiserede applikationer. Med en væsentlig hurtigere implementering end en traditionel data center infrastruktur, gør VxRail det muligt for dig at udnytte den kontinuerlige innovation af Dell EMC PowerEdge-platformen og VMware vSAN til på forudsigelig måde at udvikle dit VMware-miljø og samtidig opnå lavere driftsomkostninger.

 • Skab IT-vished med problemfri integration til VMware-økosystemer.
 • Forudsigelig vækst med strømlinet implementering og administration af vxRail’s livscyklus.
 • Kontinuerlig teknologisk innovation, der hjælper dig med at fokusere på dine og virksomhedens mål.
 • VxRail giver særdeles forudsigelig og høj performance i data centeret uanset hvilken applikation der skal understøttes.
 • vxRail E-Serien

  VxRail E-serien er 1U noder til mindre kontorer eller virksomheder med mindre storage behov. Løsningen kan laves med både hybrid og all-flash storage samt selvfølgelig udvides én node ad gangen. E-Serien kan laves med en eller to processorer og er baseret på PowerEdge R640-rackserveren.

  vxRail P-Serien

  VxRail P-serien er højtydende 2U noder, der er optimeret til krævende applikationer og workloads såsom databaser. Løsningen kan laves med både hybrid og all-flash storage samt selvfølgelig udvides én node ad gangen. P-Serien kan laves med en eller to processorer og er baseret på PowerEdge R740-rackserveren.

  vxRail V-Serien

  VxRail V-serien er 2U noder med understøttelse af op til tre GPU grafikacceleratorer til specielle anvendelsesområder såsom avanceret 2D/3D-visualisering samt VDI løsninger. Løsningen kan laves med både hybrid og all-flash storage samt selvfølgelig udvides én node ad gangen. V-Serien kan laves med en eller to processorer og er baseret på PowerEdge R740-rackserveren.

  vxRail S-Serien

  VxRail S-serien er kapacitetsoptimerede 2U noder med udvidet mulighed for storage til anvendelsesområder som Big Data, BI og andre storage krævende applikationer. Løsningen laves kun med hybrid storage og kan selvfølgelig udvides med én node ad gangen. S-serien kan laves med en eller to processorer og er baseret på PowerEdge R740xd-rackserveren.

  Skal vi kontakte dig angående en storageløsning, der matcher præcis dit behov, så udfyld formularen, og vi kontakter dig – det er helt uforpligtende!

   

   Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.