Musearmsskader også kaldet Repetitive Strain Injuries (RSI), påvirker mere end en kvart million danskeres arbejdsindsats - og er et generelt udtryk, der bruges til at beskrive den smerte, der føles i muskler, ledbånd, nerver og sener forårsaget af gentagne bevægelser og overanstrengelse. Tilstanden påvirker for det meste underarme, albuer, håndled, hænder, nakke og skuldre og er kendt som en arbejdsrelateret lidelse.

RollerMouse / RollerMouse mobile


Vi anbefaler RollerMouse til din primære arbejdsstation med længere arbejdsintervaller og RollerMouse mobile til den mobile arbejdsstation, hvor dine medarbejdere har kortere arbejdsintervaller foran computeren.

Primære arbejdsstation


Med forprogrammerede knapper og en rullestang eliminerer RollerMouse de gentagne bevægelser, der kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. Samtidig får du en løsning, der gør det muligt at bruge begge hænder i en neutral og afslappet stilling tæt på kroppen. Derved kan du dele belastningen ligeligt mellem dine hænder.

Mobile arbejdsstation


Mobile medarbejdere kræver mobilt udstyr, der samtidig sikrer en ergonomisk mulig arbejdsstilling for øget komfort og effektivitet. Contour’s mobile RollerMouse har i år vundet den prestigefyldte designpris Red Dot, og er ideel til virksomheder og medarbejdere, der arbejder mobilt. RollerMouse mobile har høj funktionalitet, er kompakt, og nem at have med.

Ergonomi & Variation - nøglen til en god arbejdsstation


Tre tips til en ergonomisk god arbejdsstation

1. Tilpas stolens højde, så du sidder med minimum 90 gr. vinkel i alle led fra hofte til ankel.

2. Tilpas nu bordets højde, så din underarm præcis svæver over bordets, når du holder albuen ved din side, og albueleddet i en 90 gr. vinkel.

3. Placer skærmen så oversiden af skærmen flugter med dine øjne, og i en afstand af din armslænge, når du sidder korrekt ved dit skrivebord.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.