FUJITSU Clean Desk er et brugerdefineret digitalt kontor med rydde overflader og en-kabelings tilslutning via USB-C.

Kombinationen af best-of-breed komponenter fra Fujitsu leverer en løsningen med større trivsel for brugeren, ved at skabe et ergonomisk miljø med større pladsfornemmelse
.

 

 

P24-9 har daisy chain og indbygget USB-C dock med power connect, så både opladning og alle tilslutninger, går via af vores “One Cable Connect” koncept.

parallax background

FUJITSU Display B34-9 UE

B34-9 UE er et ultrawide display med en opløsning på 3440 x 1440 og et tyndt indkapslingsramme.

Skærmen har en 1900R krumning med en bred synsvinkel, der giver fantastisk billedkvalitet, DisplayView™. B34-9 UE har klik baseret håndteringssoftware og en række tilslutningsmuligheder, der gør denne skærm ideelle til mellemstore og store virksomheder.


 

TRY & BUY

Nu har du mulighed for at prøve FUJITSU Clean Desk eller B34-9 UE i 14 dage inde du køber.

 

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.