Utroligt let

HP Elite Dragonfly giver mobilitet, der slår forventningerne, i en flot x360 konvertibel laptop med 13,3” touchskærm.

Klar til at imponere

Diamantskårne detaljer og et imponerende forhold mellem skærm og kabinet.

 

HP Elite Dragonfly er verdens letteste kompakte konvertible laptop til virksomheder* og den kan tages med overalt.
Et nyt niveau af frihed for dem, der er på farten.

 
 

Arbejd hvor som helst med forlænget batteritid. Hold forbindelsen med valgfri 4G LTE* i Gb-klassen og Wi-Fi 6* med gigabithastighed. Intel® Core™ vPro® processor

 

Arbejd med ro i sindet

Tilpasningsbart design

Fire alsidige anvendelsestilstande giver dig mulighed for at få arbejdet gjort, tage noter, dele indhold og få slappet af.

Laptop
Få arbejdet gjort.

Tablet
Tag hurtige noter.

Telt
Del indhold.

Medier
Præsentér eller se.

Prøv HP Elite Dragonfly, i vante omgivelser på dit eget kontor i en uge. Du skal naturligvis kun købe og betale for produktet, hvis i er 100% tilfreds med brugeroplevelsen. Venligst udfyld formularen nedenfor, for at gøre brug af denne unikke mulighed.

 

   

  Hvis du/i mod forventning ikke ønsker at købe produktet efter endt prøveperiode, skal det returneres til ed A/S.

  *Er baseret på kompakte, konvertible laptops til erhvervsbrug med 8. generations processorer i Intel® Core™ I U-serien, Windows Pro OS, vPro™ og en konvertibel, ikke-aftagelig enhed på 59 kubiktommer fra og med august 2019.
  4G LTE-modulet i gigabitklassen er ekstraudstyr og skal konfigureres på fabrikken. Et modul, der er designet til at downloade med op til 1 Gb/s, når teleudbydere udgiver fem carrier aggregations og 100 MHz kanalbåndbredde. Dette kræver aktivering og servicekontrakt, der købes separat. Bagudkompatibel med HSPA 3G-teknologier. Få flere oplysninger om udbud og dækning i dit område hos udbyderen. Tilslutnings-, upload- og downloadhastighed afhænger af placering, miljø, netværksforhold og andre faktorer. 4G LTE fås ikke til alle produkter eller i alle områder.
  Wi-Fi 6 er bagudkompatibel med tidligere 802.11-specifikationer. Specifikationerne for Wi-Fi 6 (802.11ax) foreligger kun i kladdeform og er ikke endelige. Hvis de endelige specifikationer adskiller sig fra kladdespecifikationerne, kan det få indflydelse på laptoppens mulighed for at kommunikere med andre 802.11ax-enheder. Er kun tilgængelig i lande, hvor 802.11ax understøttes.
  Wi-Fi®-understøttelse af gigabithastigheder kan opnås med Wi-Fi 6 (802.11ax), når filer overføres mellem to enheder, der er forbundet til den samme router. Kræver en trådløs router, sælges separat, der understøtter 160-MHz kanaler.
  Den indbyggede HP Sure View Gen3 privacy-skærm er tilkøb, som skal konfigureres ved købet og er designet til brug i liggende tilstand.
  HP’s multifaktorgodkendelse kræver en 7. eller 8. generations Intel® Core™-processor, integreret Intel®-grafikkort og Intel® WLAN. Tre godkendelsesfaktorer kræver Intel® vPro™-processor.
  Baseret på HP's unikke og fuldt dækkende sikkerhedsfunktionaliteter til ingen yderligere omkostninger og administration ved hjælp af HP Manageability Integration Kit af alle aspekter ved en pc, inklusive hardware, BIOS og softwareadministration ved hjælp af Microsoft System Center Configuration Manager blandt leverandører med >1 million årligt solgte enheder pr. november 2016 på HP Elite-pc'er med 7. generations Intel® Core®-processorer eller nyere, Intel®-integreret grafik og Intel® WLAN.

  Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.