ed A/S er en af Danmarks førende HPE Aruba forhandlere

Vi hjælper vores kunder med effektive løsninger på nogle af de digitale udfordringer, som mange danske virksomheder oplever, ved at deres netværksinfrastruktur og dens kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. It-løsninger har en større og større forretningsmæssig betydning, og virksomhederne oplever, at flere enheder er tilsluttet til deres interne netværk. Medarbejdere er ikke længere afhængige af normale kontortider og flere har hjemmearbejdspladser og ønsker en øget fleksibilitet. Dette betyder ofte at der tilsluttes egne enheder til netværket, hvorved sikkerheden og overblikket typisk forsvinder. Den generelle digitale infrastruktur har udviklet sig, til at være meget kompleks, og samtidig ekstra svær at få et samlet overblik over. Ligeledes er der opstået mange sikkerhedsproblematikker, som følge af de mange enheder der bliver tilsluttet. Det første skridt på vejen til overblik og kontrol over din it-infrastruktur er, at finde ud af hvad der er tilsluttet dit netværk. På denne måde, kan du få sikret din infrastruktur og dermed dine forretningskritiske data.

Hos ed A/S kan vi hjælpe jer med at få overblikket tilbage eller den underliggende kontrol over jeres it-infrastruktur. Her er blot et par af de aktuelle faktorer, som vi kan være behjælpelige med:
 • Opbygge, designe og idriftsætte netværksløsninger med tilhørende funktioner og management værktøjer.
 • Identificere hvilke enheder der bliver benyttet, herunder hvor mange, hvor de er tilsluttet samt hvilke OS der er supporteret.
 • Håndhæve de definerede sikkerhedspolitikker på tværs af brugere og enheder for at give den korrekte adgang uanset hvilken bruger, enhed eller lokation der anvendes.
 • Beskytte dine ressourcer via en automatisk og dynamisk sikkerhedskontrol.
 • Udarbejde mobilitetsløsninger som giver medarbejderne den nødvendige fleksibilitet, til at imødekomme den digitale omstilling.
 • Drift og implementering af netværkssystemer, ydelser og services.
 • Wireless site-survey.
 • ed A/S har siden 2002 specialiseret sig i at levere målrettede it-løsninger inden for it-branchen. Igennem et mangeårigt samarbejde med både nationale og internationale it-producenter samt en række distributører, har ed A/S som it-totalleverandør opbygget en kundeportefølje på over 1.850 kunder, fordelt på private virksomheder og offentlige institutioner. Vi beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, og hovedaktiviteten er it-leverancer, hvor vi vil være blandt de førende indenfor området Vi differentierer os i markedet ud fra 3 kerneværdier:

  Tryghed - Relationer – Kundeservice
  HPE Aruba

  Aruba er en del af Hewlett Packard Enterprise og blandt de absolut førende leverandører af next-generation netværksløsninger. Aruba designer og leverer velfungerende netværksløsninger, der sikrer en hurtig, automatiseret og driftsikker kommunikation medbrugeroplevelsen i fokus. Aruba leverer bl.a. software-defined løsninger til såvel campus, cloud, hybrid, mobility eller IOT med én og samme netværksplatform, Aruba Experience Architecture uden at gå på kompromis med sikkerheden. Aruba er 13 år i træk anerkendt af Gartner som ledende leverandør inden for LAN/WLAN løsninger, og ligger nr. 1 på 5 ud af 6 ”kritiske capabilities” som Gartner måler leverandører på. Aruba ligger bl.a. nr. 1 som den mest multi-vendorvenlige netværksplatform med åbne API som giver stærk integration med andre teknologier og producenter, bl.a. Microsoft Skype & Teams, Office 365, Salesforce, SAP, Palo Alto, Check Point samt mere end 145 forskellige markedsledende sikkerhedsproducenter.

  HPE Aruba

  Aruba er en del af Hewlett Packard Enterprise og iblandt de absolut førende leverandører af next-generation netværksløsninger. Aruba designer og leverer velfungerende netværksløsninger, der sikrer en hurtig, automatiseret og driftsikker kommunikation medbrugeroplevelsen i fokus. Aruba leverer bl.a. software-defined løsninger til såvel campus, cloud, hybrid, mobility eller IOT med én og samme netværksplatform, Aruba Experience Architecture uden at gå på kompromis med sikkerheden. Aruba er 13 år i træk anerkendt af Gartner som ledende leverandør inden for LAN/WLAN løsninger, og ligger nr. 1 på 5 ud af 6 ”kritiske capabilities” som Gartner måler leverandører på. Aruba ligger bl.a. nr. 1 som den mest multi-vendorvenlige netværksplatform med åbne API som giver stærk integration med andre teknologier og producenter, bl.a. Microsoft Skype & Teams, Office 365, Salesforce, SAP, Palo Alto, Check Point samt mere end 145 forskellige markedsledende sikkerhedsproducenter.

  Velkommen til de nye Aruba AP504 og AP505 WiFi 6 accesspunkter

  Aruba har netop lanceret to nye Aruba AP504 og AP505 WiFi 6 accesspunkter. Med disse to nye AP’er, er Arubas familie af indendørs Access Points nu komplet med 200, 510, 530 og 550 serierne.

  AP’erne i Aruba 500-serien med Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi og Arubas intelligente software innovationer, leverer en høj performanceforbindelse til mobile og IoT-enheder i ethvert miljø. 500-serien er designet til samtidig at kunne betjene flere klienter og trafiktyper i tætte miljøer samt øger den samlede netværksperformance med op til 400% sammenlignet med 802.11ac AP'er.

  500-serien leverer desuden differentierede funktioner der inkluderer AI-drevet RF-optimering, live opgraderinger, WPA3 Enhanced Open certified security samt en samlet kablet og trådløs politik med dynamisk segmentering.

  Læs mere om Aruba AP’er her:
  Aruba Central 2.5 – Cloud management

  Aruba Central er HPE’s cloudbaserede platform, som giver en samlet og simplificeret administration af hele netværksporteføljen. Uanset om det drejer sig om accesspoints, switche eller SD-WAN-gateways er det muligt at administrere alt via Aruba Central.

  Aruba Central blev første gang lanceret i 2013 og målet var at give netværksadministratorer mulighed for at administrere Wi-Fi på deres fjernkontorer, uden at der var behov for tekniske kompetencer på kontoret. Brugeroplevelsen er i fokus og søges kontinuerligt forbedret og tilpasset. Mange virksomheder har stadigvæk en masse ældre teknologi i datacenteret, der gør det svært at gennemføre en egentlig cloud-strategi. Derfor har Aruba fra starten af, valgt en softwaredefineret tilgang som gør dem mere smidige og i stand til at drive virksomheden mere innovativt. Den 1. februar 2020 blev Aruba Central 2.5 lanceret, og mange i Aruba Airheads Community har set frem til denne annoncering.

  Aruba SD-WAN & Branch Solution

  For en bedre understøttelse af den digitale transformation samt de øgede krav til performance og kvaliteten af servicetrafik, tilbyder Arubas SD-WAN-løsning forbedret trafiksynlighed, automatiseret rute-orkestrering og ensartede sikkerhedspolitikker. Arubas SD-WAN-løsning giver virksomheder det fulde sæt af værktøjer og funktioner der er nødvendige, for at forberede filialnetværk til overgangen mod øget brug af cloudservices. Dette inkluderer nøglefunktioner, der optimerer WAN-routing, tilslutning til applikationer hosted i datacenteret, public clouds og direkte til internettet samt sikkerhedsfunktioner- og integrationer der beskytter vigtige virksomhedsdata.

  Aruba Central forbedringer - direkte implementeret

  AAruba Central er under kontinuerlig udvikling og leverer flere funktionaliteter, features, forbedringer samt services til netværksinfrastrukturen.

  For nyligt blev følgende vigtige forbedringer annonceret:
 • Et re-designet interface og navigation for at optimere brugeroplevelsen.
 • Udvidede workflows til at effektivisere og simplificere flere aktiviteter såsom onboarding, SSID-oprettelse og rapportering.
 • Avanceret AI-baseret fejlfinding af workflows og værktøjer til hurtigere at isolere og løse netværks-, enheds- og klientproblemer.

 • Det bedste af det hele er at alle forbedringer er automatisk implementeret – det er styrken ved cloud-applikationer.

  Den nye Aruba CX Switching portefølje er klar til levering!

  HPE Aruba har lanceret en helt ny generation af acces-switche som sætter nye standarder for software og netværk. Dermed kan Aruba tilbyde en komplet end-to-end portefølje af switche med ét og samme operativsystem AOS-CX, spækket med en masse funktionalitet.

  Den nye serie er cloud-native og understøttet af Arubas Network Analytics Engine (NAE). De nye switche er nu klar til at blive leveret, så tag endelig fat i os, hvis det kunne have din interesse.

  Til inspiration - se denne Aruba video, som giver en rigtig god introduktion til Aruba CX switch porteføljen.

   
   
  Aruba_6png
  Aruba_7

  Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os.

  Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 4309. Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

   

    

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.