Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende HPE partnere på servere, storage og netværk. Vi hjælper vores kunder med effektive løsninger på nogle af de digitale udfordringer, som mange danske virksomheder oplever ved at deres datacenterinfrastruktur og dens kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. Alle vores løsninger er skræddersyet til netop din virksomhed, uanset størrelse. En datacenterløsning baseret på HPE, giver dig frihed til at fokusere på dine applikationer og sikkerhed for en høj driftssikkerhed og stabilitet. I nutidens virksomheder har man svært ved at kombinere behovet for skalérbarhed, vækst i data og driftssikkerhed med begrænsede it-ressourcer. Det kan en HPE løsning være med til at ændre på.

Nøgleordene der bedst beskriver den nyeste generation ProLiant servere fra HPE, er sikkerhed, fleksibilitet/agilitet og økonomi. Den nye generation bringer mange nye funktionersom kan retfærdiggøre, at HPE ProLiant er verdens sikreste servere.

Sikkerhed begynder med chippen

Vil du styrke din datasikkerhed er det svært at komme uden om HPE ProLiant, som ned i den mindste detalje er udviklet og produceret af HPE selv. Det gælder blandt andet den unikke iLO chip og Silicon Root of Trust funktionalitet, der forhindrer kompromitteret kode i at boote på serveren og holder på den måde adgang via fx firmwaren fra døren. Den tjekker serverens firmware hver dag og går tilbage til seneste godkendte version ved problemer, så serveren ikke kan boote med kompromitteret firmware. Dermed bliver infrastrukturens angrebsflade stærkt afgrænset, så cyber-kriminelle ikke ubemærket kan liste malware ind ad bagdøren..

I denne HPE video får du god indsigt i- og overblik over hvordan Silicon Root of Trust er indbygget i HPE ProLiant servere samt hvilke fordele det giver.

 
 
Agilitet. Boost dit beslutningsgrundlag

Vil du forkorte svartiden på dine SQL-databaser dramatisk? Vil du tage datadrevne forretningsbeslutninger før dine konkurrenter? HPE ProLiant giver dig en høj grad af fleksibilitet og agilitet i hverdagen. Turbo Boost har potentialet til at rykke din performance ud i overhalingsbanen, hvor du får etableret et bedre beslutningsgrundlag langt hurtigere, og det kan gøre hele forskellen på et marked med skarp konkurrence.

 • Agilitet til kerneforretningen
 • Turbo Boost integreret med Intel CPU
 • Markant løft i performance
 • Reducerede omkostninger
 • Økonomi

  Med HPE ProLiant får du økonomisk kontrol, da du kun betaler for det, du bruger, og let kan skalere efter behov. På den måde mangler du ikke ressourcer, men betaler heller ikke for ledig hardware.

 • Fleksibel kapacitet i datacenteret
 • Fremtidssikker skalérbar teknologi
 • Hurtig tilpasning til behovet

 • DDer er mulighed for stor fleksibilitet ved valg af HPE ProLiant servere. Porteføljen strækker sig fra rackmonterede servere (DL Serien), over tower servere (ML serien) til den kompakte MicroServer Plus.

  ProLiant DL Serien

  ProLiant DL serien indeholder HPE’s absolut mest solgte servere. Serien er den mest fleksible, pålidelige og performance-optimerede del af ProLiant familien. Fokus er på fleksibilitet og skalerbarhed samt at mindske de samlede omkostninger ved at drive en server infrastruktur.

  ProLiant DL serien indeholder servere til alt fra mindre virksomheder til store enterprise virksomheder. Valgmulighederne er mange og der er fuld understøttelse for både Intel og AMD CPU’er, så en løsning kan ramme det rigtige miks mellem pris og performance. Der er understøttelse for alle HPE’s innovative teknologier som Workload Optimization, Workload Matching, iLO med Silicon Root of Trust samt InfoSight. Kort sagt er der noget for enhver. Kun fantasien sætter grænser.

  ProLiant ML Serien

  ProLiant ML serien er for virksomheder der ikke har behov eller mulighed for en rack baseret løsning. En oplagt mulighed er også til mindre lokale kontorer, hvor styringen foretages fra hovedkontoret. Det primære fokus er på et godt miks mellem værdi i løsningen og den medfølgende pris.

  Der er fra HPE’s side lagt ekstra fokus på styring af serverne fra afstand og at den daglige administration skal være simpel og let tilgængelig. Der er mulighed for mange tilpasninger af komponenter og understøttelse af alle Intel CPU’er. Der er understøttelse for alle HPE’s innovative teknologier som Workload Optimization, Workload Matching, iLO med Silicon Root of Trust samt InfoSight.

  ProLiant MicroServer Plus

  Kompakt, stille og med et stilfuldt design, er HPE ProLiant MicroServer den ideelle løsning for små virksomheder. Med tilpas performance i en form faktor, der er let at bruge og servicere, nedbringer HPE ProLiant MicroServer omkostningerne mens produktiviteten øges. Best af alt er det ikke nødvendigt med et separat rum for at have en server længere. .

  HPE ProLiant MicroServer Plus indeholder endnu flere af de features som mindre virksomheder sætter pris på. Der er understøttelse for Intel® Xeon® and Pentium® processors, HPE iLO med Silicon Root of Trust samt HPE InfoSight. Der er packet maksimal performance ned i en ekstremt lille form faktor. Det er også blevet endnu lettere at sætte serveren op via HPE Rapid Setup funktionaliteten.

  Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os.

  Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 2639 Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

   

    

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.