Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende HPE partnere på servere, storage og netværk. Vi hjælper vores kunder med effektive løsninger på nogle af de digitale udfordringer, som mange danske virksomheder oplever ved at deres datacenterinfrastruktur og dens kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. Alle vores løsninger er skræddersyet til netop din virksomhed, uanset størrelse. En datacenterløsning baseret på HPE, giver dig frihed til at fokusere på dine applikationer og sikkerhed for en høj driftssikkerhed og stabilitet. I nutidens virksomheder har man svært ved at kombinere behovet for skalérbarhed, vækst i data og driftssikkerhed med begrænsede it-ressourcer. Det kan en HPE løsning være med til at ændre på.

HPE SimpliVity tilbyder en unik arkitektur med forudsigelig ydeevne og skalérbarhed, indbygget backup og dataeffektivitet. Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør kigge nærmere på HPE SimpliVity, hvis din virksomhed overvejer en HCI (Hyperconverged Infrastruktur) løsning. Med HPE Simplivity får du en unik løsning med en lang række stærke funktionaliteter.

Giver stor værdi

Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men ved at revolutionere it-infrastrukturen, som den tænkes i dag, giver SimpliVity virksomheder mulighed for at transformere deres datacentre og servicedelivery til en homogen platform, der er bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter.

Med HPE SimpliVity HyperConverged Infrastruktur får du det bedste fra begge verdener: Enterprise-performance, beskyttelse og agilitet samt cloud-like økonomi. HPE SimpliVity gør hybrid it nemt ved at tilbyde integreret compute, storage og virtualisering med avanceret data effektivitet, backup, high availability (HA) og disaster recovery services samt fuldstændig politikbaseret VM-centreret administration. SimpliVity reducerer kompleksiteten og dermed også omkostningerne.

Unik arkitektur

HPE SimpliVity bruger en meget unik arkitektur, der udnytter den underliggende infrastruktur på den mest effektive måde. Resultatet er en løsning, hvor ydeevne og diskeffektivitet er højere end i sammenlignelige løsninger. Takket være højeffektiv teknologi og innovation elimineres praktisk talt al administration, hvilket giver virksomheder forudsigelig ydeevne og kapacitet med højest mulige oppetid.

Har du brug for it-tjenester på dit kontor?

HPE SimpliVity’s dataeffektivitet spænder, ulig andre løsninger, over alle noder uanset placering. Det betyder, at det kun er unikke data, der skal flyttes mellem et centralt datacenter og et lokalt kontor i Danmark eller i udlandet. Med SimpliVity er det muligt at tage fuld backup hvert 10. minut, og nøjes med at sende de unikt formaterede data til det centrale datacenter, alt sammen på bare få sekunder.

Forudsigelig ydeevne og effektivitet

Storage i HPE SimpliVity er 100% flashbaseret, hvilket giver en forudsigelig og høj lineær ydeevne med lav latency. HPE SimpliVity kan ved anvendelse af hardwareassisteret inline deduplikering og kompression, reducere I/O, netværkstrafik, og naturligvis diskforbrug, og alt dette sker mellem alle tilsluttede noder, ikke kun for et enkelt.

Indbygget backup og katastrofebeskyttelse

Backup funktionaliteten i HPE Simplivity eliminerer behovet for backupsoftware fra tredjepart som fx Veeam. HPE SimpliVity leverer robusthed, indbygget backup og båndbredde-effektiv replikering, som er alt hvad virksomheder behøver for at sikre det højeste niveau af dataintegritet og tilgængelighed.

Brug InfoSight til ubemandet overvågning af din Simplivity løsning

Hver dag indsamler HPE InfoSight millioner af data globalt på tværs af infrastrukturer, som giver unikke muligheder for proaktive løsninger. Data bliver indsamlet og analyseret til brug i den centrale HPE InfoSight database. HPE InfoSight bruger telemetri og maskinlæring til at udstyre HPE SimpliVity-miljøer med evnen til at forudsige og forhindre infrastrukturproblemer, før de sker.

De væsentligste funktionaliteter inkluderer:
 • Synlighed - Giver overblik over systemdetaljer på federation, cluster og node niveau
 • Prædiktiv dataanalyse - giver indblik i historisk cluster kapacitetsforbrug
 • Proaktive wellness advarsler - Mindsker supportproblemer og reducerer driftsudgifter med automatiserede “wellness” advarsler og oprettelse af cases
 • VM ressourceudnyttelse - Giver indsigt i ”støjende VM-naboer” og VM storage udnyttelse for at identificere højt forbrugende VM'er

 • Forudsigelig skalérbarhed og økonomi

  Man bygger en hyperkonvergeret løsning ved at tilføje flere noder, hvilket giver forudsigelighed både med hensyn til ydeevne og økonomi. Det er slut med komplekse livscyklusprojekter, for når en node begynder at blive gammel, installerer man et nyt og fortæller systemet, at den nye tilslutning vil erstatte den gamle. Når den er færdig (sker automatisk), er det bare at tage den gamle tilslutning ud af drift.

  Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os.

  Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 2639 Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

   

    

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.