Kameraer, skærm og ydeevne. Alt er Pro.
Tre kameraer. Uendelige muligheder.
Bliv tredobbelt så god med et kamera.
Den mest avancerede iPhone til dato.
Opgradér til den bedste iPhone nogensinde.

Helt nyt tripelkamera-system. Batteri til hele dagen. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6,5" Super Retina XDR-skærm – den største og klareste skærm i en iPhone.

Skyd fantastiske videoer og billeder med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraerne.

Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se film og serier i HDR på 6,5" Super Retina XDR- skærmen – den klareste iPhone-skærm til dato. Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Og få batteri til hele dagen og en ny grad af vandafvisning. Alt sammen i den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.

· 6,5" Super Retina XDR OLED-skærm2
· Vand- og støvafvisende (4 meter i op til 30 minutter, IP68)
· Tripelkamera-system med 12 MP vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraer; Nat-tilstand, Portræt- funktion og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.
· 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion, 4K-video og Slowmotion
· Face ID til sikker autentificering og Apple Pay
· A13 Bionic-chip med tredjegenerations Neural Engine
· Hurtig opladning med den medfølgende 18 W strømforsyning
· Trådløs opladning
· iOS 13 med Mørk-funktion, nye værktøjer til redigering af billeder og video og helt nye anonymitetsfunktioner

Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger. Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone 11 Pro 5,85" diagonalt og på iPhone 11 Pro Max 6,46" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er stænk-, vand- og støvafvisende og er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 4 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade. Trådløse Qi-opladere sælges separat.

Gå til apple.com/dk/iphone-11-pro/specs for at se alle specifikationer.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.