Ryk op til 11.


Lige nøjagtigt alt det, du har brug for.
Fuld af farver. Powerfuld. Uundværlig.
Få det fulde billede med ultravidvinkel.
iPhone11. En mærkbar opgradering.


 

Helt nyt dobbeltkamera-system med ultravidvinkel. Nat-tilstand og strålende videokvalitet. Vand- og støvafvisende. Batteri til hele dagen. I seks flotte farver. iPhone 11 skal opleves.


Skyd 4K-videoer, smukke portrætter og billeder af udstrakte landskaber med det helt nye dobbeltkamera-system.


Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se naturtro farver i billeder, videoer og spil på 6,1" Liquid Retina-skærmen.3 Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Foretag dig mere, og oplad mindre med et batteri, der holder hele dagen. Og skru ned for bekymringerne med en telefon, der er vandafvisende ned til 2 meter i 30 minutter.

 

· 6,1" Liquid RetinaHD LCD-skærm

· Vand- og støvafvisende (2 meter i op til 30 minutter, IP68)

· Dobbeltkamera-system med 12 MP ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer; Nat-tilstand, Portræt-funktion og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.

· 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion, 4K-video og Slowmotion

· FaceID til sikker autentificering og ApplePay

· A13 Bionic-chip med tredjegenerations Neural Engine

· Virker med hurtig opladning

· Trådløs opladning4

· iOS 13 med Mørk-funktion, nye værktøjer til redigering af billeder og video og helt nye anonymitetsfunktioner

iPhone 11 er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 2 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger. Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone11 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.4Trådløse Qi-opladere sælges separat.

Gå til apple.com/dk/iphone-11/specs for at se alle specifikationer.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.