JABRA EVOLVE2 75

Fuld mobilitet. Klare forbindelser. Fremragende komfort. Evolve2 75 sætter en helt ny standard i forhold til hybridarbejde. Systemet med otte mikrofoner og en mikrofonarm, der kan skjules, giver større fleksibilitet og krystalklare opkald – både på kontoret og på farten. Den trådløse rækkevidde er på 30 meter, så du ikke mister forbindelsen. Og med den justérbare Jabra Advanced ANC™* kan du holde fokus i selv de mest støjende omgivelser. Den banebrydende dual-foam-teknologi** og det unikke, trykreducerende ørepudedesign giver dig desuden bedre ventilation og er endnu bedre til at lukke uønskede lyde ude, så du får høj komfort og klare forbindelser hele dagen lang. Så kan du levere varen, uanset hvor du er.


Lyd, der skærper koncentrationen – hvor som helst. Løft produktiviteten og koncentrationen med Evolve2 75.Headsettet er ideelt til hybridarbejde med sin algoritme, der drives af tre chipsets og gør de intelligente funktioner endnu mere effektive. Et eksempel er den justérbare Advanced Active Noise Cancellation™, som lukker baggrundsstøj ude. Så kan du finde ro og koncentrere dig i selv de mest støjende omgivelser. Teknologien med otte mikrofoner bruger en særlig teknologi til at fjerne andres stemmer, så du – og kun du – går klart igennem. De imponerende opkaldsfunktioner overholder Microsofts Open Office-standarder og giver krystalklar lyd, uanset hvor du vælger at arbejde.


Holdbart design. Komfort på et helt nyt niveau. Evolve2 75 er bygget til at holde. Det revolutionerende nye design bruger slidstærke materialer, og den banebrydende dual-foam-teknologi bruger hårdt og blødt memory-skum, som giver en tættere og mere komfortabel pasform. Samtidig lukker den effektivt passiv støj ude og giver dermed bedre støjreduktion og fremragende komfort. Det unikke ørepudemønster giver bedre ventilation og mindre tryk, og den biometrisk opmålte hovedbøjle med kunstlæder giver en blidere og mere ergonomisk pasform. Tilsammen hjælper det Evolve2 75 med at sætte en helt ny standard for fremragende lyd og pålidelig komfort. Hele dagen.

*Active Noise Cancellation **Patentansøgning indsendt

Den øvrige EVOLVE 2 serien

Jabra Evolve2 30

Designet til maksimal produktivitet. Let, bærbart, pålideligt og komfortabelt.


Jabra Evolve2 40

Designet til bedre koncentration. Exceptionel lyd og støjdæmpning samt overlegen komfort.

Jabra Evolve2 85

Designet til at lade dig holde fokus. Det bedste headset til koncentration og samarbejde.

Jabra Evolve2 65

Designet til at give dig bevægelsesfrihed. Arbejd alle steder med overlegen trådløs lyd.

EVOLVE2 30

Jabra Evolve2 30 holder din produktivitet i top og sikrer dig samtidig let, bærbar og pålidelig komfort. To indbyggede mikrofoner leverer fremragende opkaldskvalitet, mens højttalerne på 28 mm sikrer knivskarp lyd. UC-certificeret kvalitet sikrer samspil med alle førende UC-platforme, og den stålforstærkede hovedbøjle og justeringsskyder giver dig maksimal holdbarhed og fleksibilitet. Hukommelsesskum i ørepuderne og et ergonomisk design leverer effektiv støjdæmpning, så du kan tage arbejdsroen med dig overalt.

Fantastisk komfort hele dagen, hver dag. Dette lette headset er udviklet ved brug af data fra hundredvis af hovedscanninger for at sikre bærekomfort, der holder hele dagen, og højere medarbejdertilfredshed. Giv tilvænningen et boost med et headset, der er udviklet specielt til de medarbejdere, som har brug for at bære headset hele tiden, og øg tilfredsheden med et værktøj, der hjælper dem med at holde fokus og forbedre produktiviteten, uanset hvor deres arbejdsplads er i dag.

Produktivt, fleksibelt arbejde forudsætter pålideligt værktøj. I takt med at kontorer i hele verden tilpasser sig udfordringen med hjemmearbejde og eksterne arbejdspladser, har dit team brug for et headset, der kan følge med. En stålforstærket hovedbøjle og justeringsskyder og forbedret beskyttelse af alle dele fra inderst til yderst sikrer, at dette headset kan klare mosten. Så dit team kan tage det med uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt det kan holde til det.

Professionel topkvalitet til alle. Evolve2 30 er meget mere end et headset – det er et værktøj, der åbner dørene til en verden af forbedret produktivitet. Vores mikrofon- og opkaldskvalitet opfylder Microsofts krav til åbne kontorlandskaber og er certificeret til Microsoft Teams i tæt samarbejde med Microsoft. Og med adgang til markedets førende software og kommende firmwareopgraderinger er dette en fremtidssikret investering, der vil tilføre værdi til din virksomhed i årevis.

EVOLVE2 40

Jabra Evolve2 40 er designet til at skærpe din koncentration. Imponerende opkaldskvalitet med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der leverer lydkvalitet i særklasse, og ørepuder af blødt hukommelsesskum, der sikrer uovertruffen komfort dagen lang.

Mere effektiv støjreduktion overalt. Evolve2 40, som er udstyret med ovale ørepuder med hukommelsesskum og en banebrydende vinklet konstruktion, byder på 48 % mere effektiv støjreduktion, uanset hvor du befinder dig, og det er noget, der virkelig kan mærkes (2).

Værn om din koncentrationszone med den forbedrede busylight-funktion. Det nye og forbedrede busylight, der er fire gange så synligt som før, kan ses fra alle vinkler, så du kan få arbejdsro overalt.

Fremragende opkaldskvalitet overalt. Den brancheførende Evolve-series fantastiske opkaldskvalitet er nu blevet endnu bedre. Evolve2 40 med ledning er et headset med et avanceret digitalt chipset og tre hensigtsmæssigt placerede mikrofoner i professionel kvalitet, hvilket betyder, at baggrundsstøjen under samtaler reduceres med 35 %, uanset hvor høj den er.

Garanti for UC-kompatibilitet. Når samarbejdet altid bare kører som smurt, er alle tilfredse – både med Unified Communications-platformen og deres headset. Evolve2 40 er UC-certificeret og kompatibelt med alle førende UC-platforme, så der er garanti for problemfri kommunikation.

EVOLVE2 65

Jabra Evolve2 65 er designet til at sikre din fleksibilitet. Fremragende opkaldskvalitet med utrolig lang batterilevetid, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der leverer lydkvalitet i særklasse, og ørepuder af blødt hukommelsesskum, der sikrer uovertruffen komfort dagen lang.

Støjisolering som aldrig før. Evolve2 65, som er udstyret med ovale ørepuder med hukommelsesskum og en banebrydende vinklet konstruktion, byder på 48 % mere effektiv støjreduktion, uanset hvor du arbejder, og det er noget, der virkelig kan mærkes.

Trådløs forbindelse overalt. Når man er på farten, har man brug for et headset, man kan stole på. Takket være vores avancerede batterieffektiviseringsteknologi og det nye digitale chipset er det lykkedes os at klemme hver en dråbe strøm ud af dette kraftfulde trådløse headset, og det har udmøntet sig i en brancheførende batteritid på 37 timer. Og fordi vi tager højde for alting, er der selvfølgelig også en smart opladningsstander – bare for at være på den sikre side.

Komfort hele dagen. Designet ud fra biometriske målinger af hundredvis af hoveder for at opnå den ultimative komfort hele dagen og skabt i materialer i høj kvalitet med super holdbarhed. Komforten er så god, at du knap bemærker du har det på.

Fremtidssikker teknologi, der bliver bedre med alderen. Tilføj merværdi til din investering med fremtidige firmware opgraderinger gennem Jabra Xpress.

EVOLVE2 85

Jabra Evolve2 85 er designet til at holde dig fokuseret. Imponerende støjisolering, fremragende opkaldskvalitet, brancheførende batterilevetid, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der giver en lydoplevelse du aldrig før har hørt. Det er den nye standard.

Problemfri kommunikation overalt. Evolve2 85 er udstyret med ti mikrofoner og et forbedret digitalt chipset, der er tre gange så kraftigt som før, så baggrundsstøjen under samtaler reduceres med hele 97 %. Du kan med andre ord være sikker på altid at blive hørt, uanset om du er på kontoret eller på farten, og uanset hvad der foregår omkring dig.

Trådløs forbindelse hele ugen. En batterilevetid på op til 37 timer, selv når der er tilsluttet to enheder, betyder, at du kan bevæge dig frit omkring uden risiko for at løbe tør for batteri, men der er også mulighed for at vælge en praktisk opladningsstander som ekstraudstyr, hvis du vil være på den helt sikre side.

Komfort hele dagen. Designet ud fra biometriske målinger af hundredvis af hoveder for at opnå den ultimative komfort hele dagen og skabt i materialer i høj kvalitet med super holdbarhed. Komforten er så god, at du knap bemærker du har det på.

Fremtidssikker teknologi, der bliver bedre med alderen. Tilføj merværdi til din investering med fremtidige firmware opgraderinger gennem Jabra Xpress.