Jabra PanaCast-serien

I takt med at verden bevæger sig i retning af en fremtid med mere hybride arbejdsformer, er videomøder vigtigere end nogensinde før. Jabra PanaCast-serien er udviklet til at levere intelligente videomøder i høj kvalitet til enhver situation. Der findes en PanaCast-videomødeløsning til ethvert behov lige fra mødelokalet til hjemmekontoret og alt derimellem. Med krystalklar 4K-video og intelligensdrevne funktioner på tværs af hele sortimentet er PanaCast-serien udviklet til nutidens hybride arbejde. Det er videomøder, men ikke som du kender det.

NYHED

Vi præsenterer Jabra PanaCast 50

Den første intelligente videobar til den nye normal.
 
 

Designet til at være den første intelligente videobar til den nye normal. PanaCast 50 er en avanceret mødelokaleløsning, udviklet til at være den første intelligente videobar* til den nye normal. Med kraftfulde AI-baseret lyd-, video- og datastreaming og tre 13-megapixel-kameraer monteret i et multikamerakonfiguration med høj præcision leverer PanaCast 50 en fuld 180° visning i Panorama-4K med en utrolig lyd fra en af verdens førende inden for professionel lyd. PanaCast 50 tilbyder en række intelligente funktioner, herunder live Safety Guidance, Intelligent Zoom og vores revolutionerende nye Virtual Director, som intuitivt justerer rammen efter, hvem der taler.

Jabra PanaCast 50

Designet til at være den første intelligente videobar til den nye normal
  • Imponerende lyd fra verdens førende inden for professionel lyd.
  • Unikt 180° synsfelt sikrer, at alle er med i billedet, og at afstandskravene overholdes.
  • Den intelligente Virtual Director funktion justerer videobilledet i real-time, for den optimale mødeoplevelse.
  • Safety Capacity og Room Usage Insights genererer anonymiserede data om den aktuelle belægningsgrad i alle mødelokaler på én gang.
  • Netværksforbundne systemer giver mulighed for nem administration via fjernadgang.
  • Real-time whiteboardstreaming giver mere inkluderende remote samarbejde.
  • Unik, avanceret systemarkitektur giver mulighed for en række intelligente funktioner.
  • Plug-and-play giver hurtig opsætning og maksimal brugervenlighed.
  • Nem installation med mulighed for at vælge imellem vægmontering, bordstand og skærmmontering (VESA) .
  • Optimeret til alle førende UC-platforme.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.