Jabra PanaCast

Vi har alle sammen brug for lidt ekstra plads lige nu.

Det er slut med at rykke tæt sammen i mødelokalet for en stund, så måske er tiden moden til at gentænke måden, I holder møder på. Når I har brug for at stikke hovederne sammen og stadig holde god afstand, er et kamera med et fuldt 180° billede af lokalet den perfekte løsning til de små mødelokaler. Med i alt tre 13-megapixel kameraer og vores patenterede video stitching-teknologi sikrer PanaCast væg til væg-dækning af lokalet i en knivskarp kvalitet og høj opløsning. På denne måde kan alle se alle, og afstandskravene overholdes i sikker stil. PanaCast lader dig holde møder sammen, uden at sidde for tæt.

Perfekt til små mødelokaler – når I skal holde afstand.

Inkluderende møder

Panoramisk-4K video anvender tre 13-megapixel kameraer og patenteret video-stitching i realtid for at give 180° dækning for en mere naturlig visning af dit huddle-rum. PanaCast er den perfekte partner med Jabra Speak

Intelligent videoteknologi

Intuitiv kamera-teknologi registrerer individuelle mødedeltagere og optimerer visningsfeltet til at inkludere alle i samtalen, mens det automatisk optimerer videokvaliteten, selv under varierende lysforhold for at give en bedre oplevelse af visningen.

Øjeblikkeligt samarbejde

Plug-and-play teknologi lader dig samarbejde med andre hurtigt og nemt ved at give problemfri video- og lydkonference til dit huddle-rum.

Alsidig kompatibilitet

Kompatibel med alle førende lyd- og videokonference løsninger. Certificeret til brug med Microsoft Teams og virker med Zoom, Cisco Webex og mange flere.

Læs mere. Hent datablad her:

Mød den perfekte partner til PanaCast; Jabra Speak 750, der bringer dit huddle-rum til live.

Hør og bliv hørt bedre, når det virkelig gælder

Fuld dupleks lyd giver alle mulighed for at tale og blive hørt samtidig. Færre afbrydelser, bedre samtaler og et mere effektivt samarbejde.

Certificeret til Microsoft Teams og virker med førende UC-platforme

Hurtigt forbindelse til dit team. Jabra Speak 750 er certificeret til Microsoft Teams og har en Microsoft Teams knap, for hurtig forbindelse til dine kolleger. Virker også med førende UC-platforme.

Plug-and-play til øjeblikkeligt samarbejde

Hurtig forbindelse; simpel plug-and-play til din computer, smartphone eller tablet via USB eller Bluetooth®.

JABRA SPEAK 750 UC

JABRA SPEAK 750 MS TEAMS

Nu med MS certificering!!.

Book et præsentationsmøde

Ønsker du at få en demo, udfyld dine informationer i nedenstående webformular – og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.


 
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
 
 

Sådan forbinder du

Optimalt samarbejder

For en optimal samarbejdsoplevelse, installer Jabra PanaCast Hub’en* i dit huddle-rum som et stationært mediehåndteringscenter. Når det er installeret, vælg Jabra PanaCast som standard kamaraenhed til din UC platform, og så kan du nemt sætte hub-kablet til din PC eller bærbare computer for at starte mødet.

Jabra PanaCast

Jabra Speak 750 - Med smart knap

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.