Tag mødelokalet med dig på farten med PanaCast Bundle

Du kender det sikkert. Spontane og uplanlagte møder kan opstå med kort varsel. Derfor er det belejligt med en bærbar mødeløsning, som kan hjælpe dig med at holde professionelle møder. Hvor som helst, når som helst.

Samtidig er hybridarbejde blevet populært. Så populært, at mere end to tredjedele af medarbejderne foretrækker denne måde at arbejde på. Og med fleksible arbejdspladser er der også behov for flere virtuelle møder, som tilmed øger produktiviteten. Derfor er det oplagt at gøre brug af et virtuelt mødelokale, der gør dig i stand til at holde møder hvor som helst.

Jabra har skabt to nye bundles af banebrydende video og verdensførende lydenheder, som gør det muligt lynhurtigt at omdanne ethvert rum til et mødelokale. Samtidig bliver det virtuelle møde til en god og brugervenlig oplevelse.

Panacast Bundles: Meet Anywhere & Meet Anywhere+

Med Meet Anywhere og Meet Anywhere+ får du mulighed for at starte møder hvor som helst og når som helst. Jabra PanaCast-videoløsning arbejder sammen med alle førende video- og konferenceløsninger, herunder Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms, Zoom, Zoom Rooms og meget mere.
De nye bundles kommer i et stilfuldt, let og praktisk etui og indeholder følgende produkter:

Jabra Speak 750 er en kompakt speakerphone i særklasse og er udviklet til mere inkluderende samtaler. Krystalklar fuld dupleksteknologi gør det muligt, at begge sider af opkaldet kan høres samtidigt, hvilket giver problemfri møder, der holder alle engagerede, uanset hvor de opretter forbindelse fra.
Jabra PanaCast er en brugervenlig, inkluderende løsning til videokonferencer, som er designet til at skabe fordybende virtuelt samarbejde hvor som helst. Med tre kameraer på 13 megapixels og video-stitching i realtid får du en visning på 180° med panoramisk 4K af mødelokalet, så alle tydeligt kan ses.
Premium rejsetaske - det stilfulde og holdbare etui er designet til at gøre dit hybride arbejdsliv let og holder alt sikkert. Du kan nemt transportere udstyret i rejsetasken og kan hurtigt opsætte møder.
Meet Anywhere+ indeholder desuden Jabra PanaCast bordstand, så du kan bruge din Jabra PanaCast som en fritstående enhed.

Jabra PanaCast Bundle Meet Anywhere

Indeholder:
  • Jabra PanaCast
  • Jabra Speak 750
  • 1 m USB-A til C-kabel
  • Førsteklasses rejseetui


Jabra PanaCast Bundle Meet Anywhere+

Indeholder:
  • Jabra PanaCast
  • Jabra Speak 750
  • 1,8 m USB-A til C-kabel
  • Førsteklasses rejseetui
  • Bordstander

Den øvrige Jabra PanaCast-serie

Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.