Jabra Engage-serien
Udviklet til at øge kundetilfredsheden

Engage-serien er udviklet til personer, der både taler med og lytter til kunder det meste af arbejdsdagen. Alle produkter i Engage-serien er optimeret til at skabe kundetilfredshed med krystalklare opkald, selv i støjende miljøer.

For at levere det højeste niveau af kundetilfredshed, giver Jabra Engage-serien frihed til at tage samtaler med kunder fra flere enheder, hvilket brugerens arbejdsstil stiller krav til.


Krystalklare samtaler til at styrke opkald
Avancerede støjdæmpende mikrofoner og forbedrede højttalere leverer krystalklare samtaler, selv i støjende miljøer.

Frihed til at tage kundeopkald
Valget mellem et trådløst headset og et ledningsheadset samt muligheden for tilslutning, inklusive bordtelefon, softphone og smartphone eller tablet, sikrer, at dit team altid er tilgængelig for kundeopkald med Engage-serien.

Reduktion af afbrydelser og øget produktivitet
Integreret busylight virker som et 'forstyr-ikke' signal for kollegaer. Imponerende passiv støjdæmpning øger agenters fokus.

Find det Engage headset, der passer bedst til dig og din virksomhed

Nyhed – Jabra Engage 50

Udviklet til at være verdens bedste digitale ledningsheadset til professionelt brug

Skab omsætning med Engage 50, et ledningsheadset i verdensklasse med overlegen opkaldskvalitet og funktioner, der fjerner støj og forstyrrelser i kontormiljøet.

Ny version af Jabra Xpress og Jabra Direct Udviklet til at øge produktiviteten

Med gratis software fra Jabra, herunder Jabra Xpress 2.0 og Jabra Direct 2.0, kan dit team nemmere håndtere deres Jabra USB-enheder. De får bl.a. justerbare indstillinger, en høj grad af datasikkerhed, automatisk opdateringer af firmware og fjernkontrol af opkald. Og bedst af alt, det er helt gratis.


LÆS MERE HER:

 
Xpress
Direct

Jabra Engage video

Try & Buy

Nu har du mulighed for at teste Jabra Engage 50 før du køber.

 

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.