Azure Stack HCI

Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende Lenovo partnere på servere og storage. Vi hjælper dagligt vores kunder med de digitale udfordringer som de, og mange andre danske virksomheder, oplever som følge af, at deres datacenter-infrastruktur og dennes kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. Alle vores løsninger er skræddersyede til netop din virksomhed, uanset størrelse. En datacenterløsning baseret på Lenovo giver dig frihed til at fokusere på dine applikationer og er en garanti for høj driftssikkerhed og stabilitet. Mange virksomheder oplever udfordringer med at kombinere behovet for skalérbarhed, vækst i data og høj driftssikkerhed med begrænsede it- og økonomiske ressourcer. Det kan en Lenovo-løsning være med til at ændre på.

Markedet for Hyperconverged Infrastruktur (HCI) er i hastig udvikling og Microsofts HCI-løsning hedder Azure Stack HCI. Lenovo har et tæt samarbejde med Microsoft om at levere en integreret og valideret løsning, der indeholder softwarekomponenterne fra Microsoft samt en hardwareplatform leveret af Lenovo. HCI løsninger er lavet med en tanke om at have den simplicitet og lette skalerbarhed, som er oplevet hos public cloud udbydere som f.eks. Microsoft Azure, men baseret på drift i virksomhedens eget datacenter. Med HCI skal det være lettere at drive it og frigive mere tid i It-afdelingerne til at udvikle forretningen end til blot at holde den kørende.

 

Hvad er Azure Stack HCI?

Hele tanken med HCI er at have en simpel og let skalerbar platform, som kan afvikle virksomhedens applikationer baseret på en enkel og standardiseret hardwareplatform. En HCI-løsning bygges derfor på almindelig rack servere, som er udstyret med kundens valg af CPU’er, RAM, diske og netværk. Ovenpå denne hardwareplatform gøres alt intelligent via HCI-softwaren. I praksis betyder det, at systemet virtualiseres med Microsoft Hyper-V. I forhold til storagekomponenten bruges Microsoft Storage Spaces Direct (S2D) til at softwaredefinere storageressourcer, så der ikke længere arbejdes med almindelige raidteknologier fra traditionelle storagesystemer, men også at storageressourcer udnyttes på tværs af fysiske servere. Sidst men ikke mindst gøres også netværket virtuelt. Hele herligheden styres af Windows Admin Center (WAC), hvor der også er integration til Lenovo’s xClarity Controller, så også hardwarekomponenter bliver styret via Windows Admin Center.

Fordele ved Azure Stack HCI

Der er flere muligheder for at benytte Azure Stack HCI. Hardwareplatformen er den samme, men du kan benytte Azure Stack HCI via din almindelige forudbetalte Windows Server Data Center licensaftale. Det er også muligt at få Azure Stack HCI som en Azure-ydelse via et CSP (Cloud Service Provider) abonnement. På den måde kan du, sammen med andre ydelser fra Microsoft365-universet, som virksomheden måske allerede bruger, blive afregnet på månedlig basis.

Det betyder samtidigt også, at virksomheden har adgang til løbende opdateringer efterhånden som Azure Stack HCI platformen udvikles af Microsoft. Desuden er integrationen ind i Azure-universet omfattende og bliver kun større, så det er muligt at se og styre din Azure Stack HCI via den kendte Azure Ressource Manager. Så management af dit lokale HCI datacenter og dine public cloud tjenester smelter sammen. Via Windows Admin Center er det muligt at lave yderligere integration til fx Azure Backup, Azure Security Center, Azure Site Recovery og Azure Monitor. Listen af integrationer bliver løbende længere og længere.

Azure Stack HCI løsningen starter fra kun 2 servere, så det er en relevant løsning for de fleste virksomheder, der kan se fordelene ved let integration til Microsoft’s public cloud og samtidig ønsker et lokalt datacenter, der er let at styre og udvide samt har en god økonomi. Du går ikke på kompromis med datasikkerheden, da Azure Stack HCI kan designes, så det er muligt både at have fejl på en server og et storagedrev på samme tid, uden at opleve nedetid eller datatab. Der er understøttelse for både komprimering og deduplikering, så dit ressourceforbrug optimeres.

Så uagtet om virksomheden ønsker at modernisere det primære datacenter og optimere muligheden for samspil med public cloud eller om der er behov for mindre løsninger til regionale kontorer, der let kan administreres fra central hånd, er Azure Stack HCI den perfekte løsning.

Se mere om Azure Stack HCI her:

 

Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os. Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 2639 Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

 

     

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.