Servere

Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende Lenovo partnere på servere og storage. Vi hjælper dagligt vores kunder med de digitale udfordringer som de, og mange andre danske virksomheder, oplever som følge af, at deres datacenter-infrastruktur og dennes kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. Alle vores løsninger er skræddersyede til netop din virksomhed, uanset størrelse. En datacenterløsning baseret på Lenovo giver dig frihed til at fokusere på dine applikationer og er en garanti for høj driftssikkerhed og stabilitet. Mange virksomheder oplever udfordringer med at kombinere behovet for skalérbarhed, vækst i data og høj driftssikkerhed med begrænsede it- og økonomiske ressourcer. Det kan en Lenovo-løsning være med til at ændre på.

Grundstenene som Lenovo bygger sin datacenter-infrastruktur på er høj kvalitet, stor pålidelighed, forudsigelig performance og indbygget sikkerhed. Dette gør sig i høj grad også gældende for Lenovos server portefølje.

Der er mulighed for stor fleksibilitet ved valg af Lenovoservere. Porteføljen strækker sig fra rackmonterede servere (SR Serien), over tower servere (ST serien) og til den innovative edge server (SE Serien).

Lenovo SR Serien

Lenovo SR serien indeholder Lenovos absolut mest solgte servere. Serien er den mest fleksible, pålidelige og performance-optimerede del af Lenovo familien. Fokus er på fleksibilitet, sikkerhed og skalerbarhed samt på at mindske de samlede omkostninger, der er ved at drive en serverinfrastruktur.

Lenovo SR serien indeholder servere til alt fra mindre virksomheder til store enterprise virksomheder. Mulighederne for tilpasninger er næsten uendelige, så det er muligt at ramme præcis den løsning, der matcher din virksomheds behov og budget. AnyBay-funktionaliteten tillader komplet fleksibilitet i forhold til valg af drev i samme chassis, mens Proactive Platform Alerts forsøger at forudse nedbrud. Management laves simpelt og med mulighed for remote adgang via xClarity Controller. Her får du fantastisk performance og stor værdi for pengene.

Lenovo ST Serien

Lenovo ST serien er for virksomheder, der ikke har behov eller mulighed for en rackbaseret løsning. En oplagt løsning til mindre lokale kontorer, hvor styringen foretages fra hovedkontoret. Det primære fokus er på et godt miks mellem værdi i løsningen og den medfølgende pris.

Lenovo har ekstra fokus på styring af serverne fra afstand via xClarity Controller samt at den daglige administration skal være simpel og let tilgængelig. Der er en stor grad af fleksibilitet i ST serien både i forhold til klassisk performance og storagekapacitet. ST Serien anvendes i mange virksomheder til f.eks. videoovervågningsløsninger.

Lenovo SE Serien

Lenovo SE350 er målrettet Edge Computing løsninger. Edge Computing er en betegnelse for ændrede behov hos mange kunder. Det betyder, at virksomhederne får behov for at kunne lagre data og foretage beregninger på disse data meget tættere på, hvor dataene bliver genereret. Dette er i stedet for at samle alle data op i ét centralt datacenter, som ikke nødvendigvis vil være den bedste løsning, hvis der skal træffes hurtige beslutninger ude på decentrale lokationer.

Det lyder måske lidt luftigt, men der er et stigende behov for Edge Computing løsninger hos kunderne. Det kan være til opsamling af data fra IOT-enheder, placering tæt på maskiner i produktionsfaciliteter, som kontrolpunkt i vindmøller og meget meget mere. Jo flere data forskellige enheder producerer og jo vigtigere det bliver at træffe virksomhedsbeslutninger på baggrund af disse data, vil betyde at omsætning af data til beslutningsgrundlag skal foregå lokalt og ikke i et centralt datacenter.

Lenovo SE350 er en noget anderledes server, end vi normalt kender. Den er noget mindre i både bredde og længde og har en masse andre forbindelsesmuligheder som f.eks. trådløst netværk og LTE (4G). Den kan monteres i et skab, på loftet eller f.eks. i en produktionshal. Da SE350 vil blive placeret på nogle utraditionelle steder, er der et ekstremt fokus på sikkerhed, hvilket betyder, at tiltvinger skadelige aktører sig adgang til SE350, vil data automatisk blive slettet. Med xClarity Controller er der selvfølgelig også fokus på at sikre simpel management - også fra distancen. Se mere om den fantastiske SE350 nedenfor:

 
 

Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os. Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 2639 Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

 

     

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.