Storage

Hos ed A/S er vi en af Danmarks førende Lenovo partnere på servere og storage. Vi hjælper dagligt vores kunder med de digitale udfordringer som de, og mange andre danske virksomheder, oplever som følge af, at deres datacenter-infrastruktur og dennes kompleksitet har ændret sig markant over de senere år. Alle vores løsninger er skræddersyede til netop din virksomhed, uanset størrelse. En datacenterløsning baseret på Lenovo giver dig frihed til at fokusere på dine applikationer og er en garanti for høj driftssikkerhed og stabilitet. Mange virksomheder oplever udfordringer med at kombinere behovet for skalérbarhed, vækst i data og høj driftssikkerhed med begrænsede it- og økonomiske ressourcer. Det kan en Lenovo-løsning være med til at ændre på.

ThinkSystem DE Serien

ThinkSystem DE Serien er uden sammenligning det mest solgte og benyttede storagesystem hos Lenovo. Lenovo har sat performance, skalerbarhed og pris i centrum, så med DE storage får du fuld valuta for pengene. Lenovo ThinkSystem DE storage er tiltænkt mindre og mellemstore virksomheder, samt kunder der har brug for et centralt storagesystem til understøttelse af flere servere.

I en tid hvor datamængderne vokser hastigt, men det samtidigt bliver vigtigere for virksomheder at opnå indsigt og konkurrencefordele baseret på deres data, stiller det store krav til performance og oppetid på et storagesystem. Fokus er på afvikling af virksomhedens applikationer, der er hele virksomhedens grundlag. Det skal ske på en sikker og effektiv infrastruktur. Her kommer ThinkSystem DE serien for alvor i spil.

Simplicitet

ThinkSystem DE fås som både hybride og all-flash storage systemer afhængigt af kravene til performance og kapacitet. Systemerne kan designes til 99,9999% tilgængelighed. Skalering er så simpelt som at tilføje yderligere drev til DE seriens modulære design og efterfølgende håndtere udvidelsen i den simple ThinkSystem System Manager.

Avanceret Databeskyttelse

Èt af de elementer, som virkelig skiller Lenovo DE storage ud fra mængden af storagesystemer, er brugen af Dynamic Disc Pools (DDP). Det gør livet i it-afdelingerne lettere og mindsker samtidig risikoen for datatab.

Ved at bruge DDP fremfor traditionel raidopsætning, bliver det meget lettere at lave løbende udvidelser af storagekapaciteten på et system. Sikkerheden for data er den samme eller bedre i DDP set i forhold til raid. Grundet måden DDP virker på, vil det betyde, at genskabelsen af data på et defekt drev vil ske markant hurtigere, end det er tilfældet ved raid. Det har en stor betydning, når der benyttes store traditionelle harddiske i et storage system. Genetablering af en stor traditionel harddisk kan let tage 4-7 dage, hvorimod det med DDP ofte klares på under 24 timer. Før et fejlet drev er erstattet og genetableret, er der øget risiko for datatab.

Der er selvfølgelig også mulighed for brugen af snapshots foruden synkron og asynkron replikering. Se mere om DE storage her:

 

ThinkSystem DM Serien

ThinkSystem DM serien er Lenovos flagskib indenfor primær storage og bygger på et tæt samarbejde med NetApp. Lidt simplificeret udtrykt, så står Lenovo for udviklingen af hardware, mens NetApp primært står for softwaren i form af deres kendte ONTAP-løsning. Lenovo sætter baren i forhold til ekstrem performance, enorm fleksibilitet og en verdensklasse datamanagement løsning. Så uagtet hvilke nuværende behov virksomheden har, og hvilke ønsker der er til fremtiden, vil ThinkSystem DM serien kunne løse opgaven overbevisende.

Accelerer og optimer dine data

ThinkSystem DM serien er bygget til høj performance og det er muligt at opnå en markant reduceret latency på storageløsningen ved at bruge NVMe over Fiber Channel protokollen. På den måde opnår dine applikationer den bedste mulige svartid. Det er muligt at udvide DM storage både i forhold til antallet af controllere, der vil øge din performance, men også i forhold til selve storagekapaciteten, så uagtet hvordan dine behov udvikler sig, kan DM platformen udvides og skaleres sammen med disse behov.

For at få mest muligt ud af din investering understøtter DM storage selvfølgelig intelligent datareduktion via deduplikering og komprimering. Dette er understreget med den garanterede 3:1 kapacitetsreduktion, som følger med DM storage. For at sikre en høj oppetid og samtidig sikre at dine data er beskyttede, benyttes clone- og snapshotteknologier, der giver yderligere værdi i forhold til investeringen i storage. Som den eneste på markedet beskytter DM storage yderligere dine data med Snaplock, som bl.a. kan låse filer på en måde, så de kan beskyttes mod eksempelvis ransomware samt sikre dig en høj grad af compliance.

Hybrid infrastruktur

De fleste virksomheder er ved at indstille sig på at verden ud fra et it-mæssigt synspunkt bliver hybrid. Det er ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt at have alle sine workloads lokalt, ligesom det givetvis heller ikke er hensigtsmæssigt at have alt hos en public cloududbyder som Microsoft Azure eller Amazon AWS. Derfor er det vigtigt at it-infrastrukturen understøtter denne hybride bølge og at det er muligt at afvikle workloads fra den mest hensigtsmæssige placering. Denne mobilitet har DM storage indbygget via ONTAP Cloud Volumes, som samtidigt gør det lettere at skifte mellem forskellige public cloud udbydere.

Lenovo DM storage kan naturligvis levere både block- og filstorage foruden understøttelse af alle mulige former for synkron og asynkron replikering. Afhængigt af behov er det også muligt at lave Lenovo DM storage som hybride løsninger, hvor der er en kombination af ultra hurtige diske til afvikling af de kritiske forretningsapplikationer, men også langsommere kapacitetsdiske der til gengæld er markant billigere. Så kan workloads placeres på den mest hensigtsmæssige storage både i forhold til performance og pris.

Se mere om DM storage her:

 

Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os. Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 3021 2639 Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning

 

     

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.