Lenovos Workstation P-serie byder på deres hidtil mest kraftfulde laptops, der har en perfekt balance mellem styrke og mobilitet, samt thinkstations med en ydeevne ud over det sædvanlige, der kan håndtere selv de mest krævende opgaver. Nedenfor kan du se nogle af de udvalgte workstations fra Lenovo, som vi anbefaler.

IT-indkøb og klimabevidsthed

Du behøver hverken at gå på kompromis med kvaliteten af dit IT-udstyr eller virksomhedens CSR-politik, når du køber Lenovo produkter. For Lenovo er bekvemmelighed nøgleordet. Det skal være let og enkelt for dig at tage det grønne valg, når du skal handle IT-udstyr.

Nu bliver det helt simpelt for dig at CO2-kompensere, når du køber ny hardware til virksomheden. Med Lenovos CO2 Offset Service bliver det muligt for virksomheder at handle klimabevidst og reducere miljøaftrykket på Lenovos IT-udstyr.

Hvad får du ud af at vælge Lenovos CO2 Offset Service?

 • Du kan CO2-kompensere med et enkelt klik, når du køber ny hardware.
 • Du kan vælge det udstyr, din virksomhed har brug for, uden at gå på kompromis med virksomhedens CSR-politik og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.
 • Det er transparent. Du kan altid se, hvilket miljøprojekt dit udstyr er tilknyttet.
 • Det er meningsfuldt. Lenovo arbejder med klimaprojekter godkendt af FN, så du kan være sikker på, at dit bidrag gør en reel forskel.
 • Du gør en proaktiv indsats og kompenserer for den mængde CO2, som computeren er estimeret til at bruge gennem dens levetid.
 • Det er ikke kun miljøet, der nyder godt af virksomheder med fokus på bæredygtighed. Forbrugere i dag lægger stor vægt på, at virksomheder har bæredygtighed som en naturlig del af forretningen.

  Med Lenovos CO2 Offset Service kan du nemt imødekomme din virksomheds miljømæssige målsætninger på IT-udstyret.

  Let for dig. Værdifuldt for miljøet.

  ThinkPad

  ThinkPad P14s Gen 3

  Styrke, der bevæger dig

  ThinkPad P14s Gen 3 er perfekt til dig, der har brug for høj ydeevne på farten. Og selv med sin imponerende kraft er denne ThinkPad med en vægt på 1,24 kg Lenovos letteste til dato.

  Den mobile workstation kan konfigureres til at opfylde præcis dine behov, og sikkerheden er helt i top med en række ThinkShield sikkerhedsfunktioner, der gør det muligt at arbejde i næsten ethvert miljø. Alt fremstår lækkert og skarpt, uanset om du arbejder indenfor, udenfor eller på farten.

  ThinkPad P16s Gen 1

  Kraft og ydeevne på farten

  Med ThinkPad P16s Gen 1 får du frihed til at arbejde hvor som helst. Den lette, kraftfulde mobile workstation er udstyret med de nyeste Intel Core-processorer og professionel NVIDIA -grafik.

  Brugervenligheden er i top med en sikker fingeraftrykslæser, fuldt numerisk tastatur og bred touchpad, og den kan konfigureres til at opfylde præcis dine behov. Der er bl.a. mulighed for touch display, og P16s Gen 1 er perfekt til ingeniører, arkitekter og studerende.

  ThinkStation

  ThinkStation P360 Tower

  Kraften fra en workstation – prisen på en desktop

  ThinkStation P360 Tower er bygget til opgaver, der kræver overlegen pålidelighed og kraftfuld ydeevne. Den byder på 12. Gen Intel Core-processorer med skalerbar hybridarkitektur med dataintegritet og indbyggede sikkerhedsfunktioner.

  ThinkStation P360 er den perfekte arbejdsstationsløsning til designere, ingeniører og studerende, som er på udkig efter alsidighed, fleksibilitet og banebrydende ydeevne, uden at skulle gå på kompromis med computerkraften.

  ThinkStation P360 Tiny

  Verdens mindste workstation

  ThinkStation P360 Tiny kombinerer enkelt og effektivt design med den professionelle kraft fra en workstation. Med en volumen på mindre end 1 liter tilbyder branchens mindste workstation en kompromisløs ydeevne med en formfaktor, der er 96 % mindre end en traditionel desktop.

  Tiny’en er udstyret med de nyeste Intel Core-processorer og professionel NVIDIA-grafik og er især ideel til fjernarbejde, arkitektur, teknik og finansindustrier, der drager fordel af større skærme.

  Vil du høre mere om Lenovos Workstations og blive klogere på, hvordan CO2 Offset Service fungerer? Så tag endelig fat i os.

  Send en e-mail til os via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Du kan også ringe til os på tlf. 70 22 01 50

   

    

   Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

   (1) - “Meet the 2020 consumers driving change: Why brands must deliver on omnipresence, agility, and sustainability” IBM, 2020
   (2) - “Climate change and corporates: Past the tipping point with customers and stockmarkets.” Deutsche Bank Research, 2019