Fremragende skærmbillede

Den bærbare ThinkPad X1 Nano-computer har 13" Dolby Vision™ 2K-skærm og leverer fantastiske billeder med et billedformat på 16:10 - faktisk den samme højde som X1 Carbon, men med en meget mindre størrelse. Baseret på Intel® Iris™ X e-grafik sikrer en skærmopløsning på 2160 x 1350 med 100 % sRGB både billedklarhed og farvenøjagtighed. Fås med og uden berøringsindstillinger til skærmen.

Fantastisk lyd

Dolby Atmos®-højttalersystemet på den bærbare ThinkPad X1 Nano-computer omfatter to opadrettede diskanthøjttalere og to nedadrettede bashøjttalere, som skaber en omsluttende lydoplevelse, du vil nyde, uanset om du arbejder eller slapper af. Fire 360-graders mikrofoner med lang rækkevidde sikrer, at du bliver hørt klart og tydeligt under konference- og videoopkald.

Fremtiden er ankommet

Den bærbare ThinkPad X1 Nano-computer er udviklet til en fremtid med universel 5G-teknologi og tilbyder en ægte smartphoneagtig oplevelse i en pc, der altid er forbundet. Med hurtigt WiFi 6 kan du hurtigt tilslutte dig højtbelastede offentlige platforme. Og hvis du benytter den valgfrie 4G/5G*-tjeneste, kan du få glæde af hurtigere og mere sikker adgang til virksomhedsnetværket og videostreaming uden afbrydelser. Hold forbindelsen til det, der betyder mest, uanset hvor du er.

* WWAN-tilgængelighed varierer efter område og skal konfigureres på købstidspunktet. Det kræver en netværksudbyder.
øg din produktivitet

Nyd tidsbesparende funktioner, der betyder flere minutter på en travl dag. Den bærbare ThinkPad X1 Nano-computer tilbyder Modern Standby, som gør det muligt for systemet at vågne og oprette forbindelse til internettet med det samme. Batteriets levetid giver dig hele dagen uden at være tilkoblet en stikkontakt, men når du har brug for mere strøm, leverer Rapid Charge 0-80 % på bare en time. Derudover kan du med blot et tryk på en knap let besvare, foretage og afbryde forbindelsen til konferencesamtaler ved hjælp af funktionstasterne F9-F11.

Indbygget sikkerhed

ThinkPad X1 Nano beskytter dine data og din enhed gennem en opdateret pakke med indbyggede ThinkShield-sikkerhedsløsninger samt virkelig innovative AI- og biometriske sikkerhedsfunktioner. Disse spænder fra dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer data - hvilket gør det vanskeligere at hacke - til den ekstrasikre match-on-chip-fingeraftrykslæser. Sensoren til registrering af menneskelig tilstedeværelse låser automatisk din enhed, når du bevæger dig væk, og i kombination med det infrarøde kamera muliggør det zero touch-login selv fra dvaletilstand.

ThinkPad-holdbarhed

Bærbare ThinkPad-computere er testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontrolpunkter for at sikre, at de virker under ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og for spildte væsker og tab. Du kan være sikker på, at disse bærbare computere kan klare det, du kommer ud for.

Bliv testpilot i 14 dage

Indtast venligst dit navn, telefonummer og email og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

     

    Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.