ThinkPad X390

Perfektioneret mobilitet

Mød den i særklasse mobile ThinkPad X390 – en 13,3" bærbar pc til virksomhedsbrug. Pc'en er energieffektiv, har udvidede sikkerhedsfunktionerer som PrivacyGuard(ekstraudstyr), PrivacyAlert og ThinkShutter, batteridriftstid til mere end to dage, to langtrækkende mikrofoner, global LTE-funktion og mere. Den ideelle rejseledsager!

Tag den med dig overalt – og nå mere

X390 er en perfekt rejseledsager – tynd og let og med stor batteridriftstid. Denne 13" bærbare pc er designet med et fodaftryk på kun 12", og med en startvægt på kun 1,22 kg er den nem at transportere. Dens batteri, der har en driftslevetid på 17,6 timer, kan oplades til 80 % af fuld kapacitet på 60 minutter med *Rapid Charge. Du kan altså oplade det i en pause og få masser af batterilevetid til at fortsætte din tur – og med global LTE-A WWAN (ekstraudstyr) er du desuden sikker på at have forbindelse, uanset hvor langt du skal omkring.

*Rapid Charge (oplad op til 80 % på 1 time) med 65 W USB Type-C-strømforsyning

Et lille kraftværk

Bag X390's strømlinede ydre gemmer der sig seriøs computerkraft, fra 8. generation Intel® Core™-processorer og et hurtigt PCIe SSD-lager til den forbedrede lydoplevelse med de to langtrækkende mikrofoner og Dolby Audio™ Premium. Vær produktiv på farten, og skab fremdrift i din virksomhed med disse ressourcer.

Pålidelighed, ude som hjemme

X390 er designet til at håndtere de store krav på dit arbejde, uanset hvad de fører med sig. Testet efter 12 militære testkrav og i mere end 200 kvalitetskontroller og med fastloddet hukommelse er den bygget til at kunne modstå ekstreme forhold. På kontoret kan du bruge ThinkPad Pro Dock (sælges separat), en mekanisk USB-C-sidedockingstation, der nemt kan tilsluttes til og tilpasser sig din bærbare pc.

Beskyt dig mod nysgerrige blikke

X390-skærmen har PrivacyGuard(ekstraudstyr), avanceret teknologi, der bevirker, at skærmindholdet kun kan ses direkte forfra på skærmen og ikke, hvis nogen forsøger at se med over skulderen på dig. ThinkShutter – et fysisk dæksel til webkameraet – hjælper med at forhindre andre i at bruge kameraet til at udspionere dig. Tilføj et infrarødt hybridkamera (ekstraudstyr) og en fingeraftrykslæser med touch (ekstraudstyr) til biometrisk login for at få endnu et sikkerhedslag.

ThinkVision P44w-10, 43,4", 32:10 buet HDR-s

Nye Grænser For Kreativitet Og Produktivitet.

ThinkVision P44w-10 giver en overvældende visuel oplevelse, der styrer din produktivitet hver eneste dag. Den store skærm på 43,4" og den brede betragtningsvinkel giver en fantastisk oplevelse, uanset om du skaber eller forbruger indhold. De alsidige tilslutningsporte gør det nemt at udvide dit system med eksternt udstyr. Denne skærm er spækket med avancerede egenskaber og er det perfekte lærred til at styrke din produktivitet.

En Er Bedre End To

ThinkVision P44w-10 har en buet skærm, som giver stort set samme plads som to 16:10-skærme på 24" – du får det på en enkelt 32:10-skærm på 43,4". PBP (picture-by-picture)- og PIP (picture-in-picture)-funktioner med KVM-knap gør det muligt at styre op til to videoinput, så du nemt kan multitaske og se indhold fra op til to forskellige enheder. Og med de fleksible indstillingsmuligheder, hvor du kan hæve, dreje og vippe skærmen, som du vil, kan du altid tilpasse skærmen til din måde at arbejde på.

Lenovo_Billedeformat

Billedformat

32:10

Lenovo_Skaermstorrelse

Skærmstørrelse

43,4"

Lenovo_Funktionalitet

Funktionalitet

Hæve-, vippe- og drejefunktioner

Oplev Overlegne Tilslutningsmuligheder

Med to innovative USB 3.1 Type-C-porte kan du tilslutte op til to enheder, overføre data, video/lyd og har op til 90 W til opladning af enheder som smartphones, bærbare computere, workstations, tablets eller stationære computere. Porthubben har to USB 3.1-porte og et lydjackstik, så du nemt kan tilslutte tilbehør til hjemmebrug, arbejde eller underholdning. Med Smart Power-funktionen, der på intelligent vis registrerer strømforbrug og administrerer strømforsyningen effektivt, kan brugerne oplade to kompatible enheder på en gang. Avancerede porte som DisplayPort 1.4 og HDMI 2.0 giver endnu flere tilslutningsmuligheder.

Lenovo_USB_porte

USB-porte

 • 1 x USB 3.1 Type-C Gen2
 • 1 x USB 3.1
 • Type-C Gen1
 • 4 x USB 3.1
 • Lenovo_Yderligere_porte

  Yderligere porte

 • 2 x HDMI 2.0
 • 1 x DP 1.4
 • 1 x lydudgang
 • En Skærm Med Perspektiv

  Denne buede skærm med antirefleks og TÜV Eye Comfort-certificering belaster øjnene mindre og gør det nemt at arbejde effektivt i mange timer. Opløsningen på 3840 x 1200 pixel kombineret med VESA-certificeret DisplayHDR™ 400-billedskarphed giver et knivskarpt billede. Med en opdateringshastighed på 144 Hz slipper du for, at billedet hakker*. Og det bliver endnu nemmere at skabe nyt indhold med flere farverum, forhåndskalibreret farvenøjagtighed og ThinkColor-softwaren. Den Harman Kardon-certificerede højttaler (ekstraudstyr) og den imponerende skærm giver en integreret audiovisuel oplevelse.

  Lenovo_Certificering

  Certificering

  TÜV Eye Comfort

  Lenovo_Lysstyrke

  Lysstyrke 450

 • nit (spidsbelastning)
 • 380 nit (typisk)
 • Lenovo_Software

  Software

  ThinkColor

  Egenskaber Og Fordele

  Buet og ultrabred 32:10-skærm på 43,4’’ (1800R-krumning) (svarer til 2 16:10-skærme på 24’’) Imponerende klarhed med en lysstyrke på 450 nit (spidsbelastning) 3840 x 1200-opløsning 2 x USB Type-C-porte, der styrker produktiviteten VESA-certificeret DisplayHDR™ 400 Forhåndskalibreret farvenøjagtighed (gennemsnitlig ΔE<2) 144 Hz opdateringshastighed – så slipper du for, at billedet hakker

  ThinkPad T490s

  Den bærbare computer til arbejdsdage, -nætter og -weekender

  Med sin lave vægt og høje ydeevne er denne ThinkPad T490s muligvis vores bedste bærbare T-Series-model nogensinde. En smallere kant giver et større og mere elegant skærmområde – og det store antal skærmmuligheder omfatter WQHD med Dolby Vision®. Hertil kommer forbedret sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, op til 20 timers batteridriftstid og aluminiumkabinet i den sølvfarvede udgave.

  Bliv fascineret – og fasciner andre

  Vælg FHD, og få lavt strømforbrug og længst mulig batteridriftstid på din T490s, eller vælg FHD-touchskærmen. På WQHD-skærmen kan du vælge den dramatiske Dolby Vision® HDR-teknologi (High Dynamic Range), som giver masser af detaljer, større lysstyrke og utroligt nøjagtige farver. Uanset hvilken skærm du vælger, er den indrammet af et nyt, smalt kantdesign, som giver et større visningsområde.

  Lystrer dine kommandoer

  Med Cortana Premium kan du styre din T490s med talekommandoer fra den anden ende af lokalet. De integrerede, langtrækkende mikrofoner sikrer, at din stemme bliver hørt. Find hurtigt og nemt filer på din pc. Du kan også ringe til din kalender for at få overblik over den tidsplan for dagen eller ugen. Så sig, hvad du tænker, og bliv endnu mere produktiv.

  Testet til kamp, bygget til hverdagen

  Som alle andre ThinkPad-computere er T490s testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Ekstremt vejrlig som kulde og sandstorme, forhold uden tyngdekraft, spildte væsker og tab – du kan være sikker på, at denne bærbare kan klare det, du kommer ud for.

  Gå fra 0 til 80 på 60

  T490s giver dig op til 20 timer batteridriftstid*. Hvis batteriet skulle være ved at løbe tør, kan du med Rapid Charge-teknologien oplade det til 80 % kapacitet på bare en time. Så hvis du har en times frokostpause eller lidt ekstra ventetid, kan du nemt oplade batteriet til næsten 16 timers brugstid. Hvad mere har du brug for, når du er på farten?

  * Baseret på test med MobileMark 2014 på den strømbesparende FHD-skærm. Batteridriftstiden varierer betydeligt i forhold til indstillinger, brug og andre faktorer. Bemærk, at Rapid Charge kræver 65 W-strømforsyning.

  Det, du foretager dig på din pc, forbliver på din pc

  Medmindre du vælger at dele det. Til sikring af fortrolige data mod eventuelle nysgerrige blikke har T490s en FHD-skærm med PrivacyGuard – en avanceret teknologi, der bevirker, at data kun kan ses direkte på skærmen og ikke, når skærmen ses fra siden. ThinkShutter, et fysisk dæksel, som du kan skyde til side, når du vil bruge kameraet, og skyde hen over kameraet, når du ikke bruger det, findes nu på alle kameraer. Du kan også vælge et infrarødt kamera (ekstraudstyr) og en fingeraftrykslæser med touch (ekstraudstyr) til biometrisk login.

  BLIV OPDATERET

  Uanset om du er ude i verden eller arbejder ved dit skrivebord, kan du opretholde forbindelsen på T490s. LTE-A-kortet (ekstraudstyr) holder dig kørende overalt i verden*. ThinkPad Pro Dock (sælges separat) har en mekanisk USB-C-side-dockingstation, der nemt kan tilsluttes ved hjælp af to Type-C-stik, der klikkes fast i og automatisk justerer din computer. Når din ThinkPad er tilsluttet dockingstationen, er den sikkert på plads og kan forbindes med alt dit eksterne udstyr.

  *WWAN kan ikke opgraderes og skal derfor være konfigureret på købstidspunktet.

  Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.