Leder din virksomhed efter en løsning, der sikrer jeres data i Microsoft 365?

Så er du kommet til det rette sted, for ed A/S er specialister i backup-løsninger til erhverv.
Det er i dag dit eget ansvar at foretage backup af virksomhedens Office 365-indbakker og øvrige data. Det kan vi hjælpe med!

Hvordan fungerer backup af Microsoft 365?

Vi sørger for altid at have en ekstern backup af jeres Microsoft 365-data og kan hurtigt genskabe alle data, hvis uheldet er ude. Jeres data bliver opbevaret sikkert i et dansk datacenter. En databehandleraftale er altid en del af vores løsning.

Portalløsning

Vi giver jer adgang til en portal, hvor I selv kan styre hele setuppet omkring organisationens backup jobs og igangsætte en genskabelse, såfremt der skulle opstå behov for det. Fordelen ved denne portal er, at du får et nemt og overskueligt overblik over alle dine Microsoft 365-data; herunder bl.a. vedrørende Teams, OneDrive og SharePoint.


Portalen er baseret på Veeam-software der grundet mange års erfaring med bl.a. lokal mail-backup, nu også kan tage backup af Microsoft 365-data. Med Microsoft 365-backup med Veeam er det muligt at gemme data i en cloud-baseret backup-løsning, der ikke blot understøtter Microsoft 365, men også hybride mailmiljøer. Løsningen kræver som det eneste en adgang til Microsoft 365-administrationsmodulet. Derefter kan en højtkrypteret backup af Microsoft 365-data startes. Data forbliver krypteret hos os i et SOC 2-datacenter på en ISAE 3402-II- og ISO 27001-certificeret platform.

Hvad er fordelene ved backup af Microsoft 365?

Vi sørger for altid at have en kopi af jeres virksomheds essentielle data, hvilket i praksis betyder, at vi øger din retention (dataopbevaringsperiode), der ellers kun er 30 dage i Microsoft 365. Hvis denne periode udløber, er filerne tabt for evigt. Dette er hovedårsagen til at lave yderligere backup af Microsoft 365.

Fordele ved backup:

 • Øget datasikkerhed i virksomheden
 • Sikkert og lettilgængelig
 • Opbevaret i topsikret dansk datacenter
 • Gendannelse af mistet data
 • Forlængelse af retentionsperiode
 • Du vil ikke miste dine data

 • I kan tilgå jeres 365-pakke overalt takket være Microsoft-software, men i den løsning er der desværre ikke backup. Backup af virksomhedens e-mail data kan vise sig at blive essentiel, fordi der kan gemme sig vigtige data i e-mails, kalender eller kontakter.

  Hvorfor er det vigtigt at sørge for backup?

  Hvis din virksomhed eksempelvis siger farvel til en medarbejder og lukker derfor lukker medarbejderens Microsoft 365-konto, så vil alle kontoens data være mistet uden mulighed for at genskabe dem. De hyppigste årsager til datatab i forbindelse med Microsoft 365 er fejlagtig sletning, udløb af dataopbevaringsperiode og malware- eller hackerangreb.

  Pris

  25,- ekskl. moms pr. Microsoft 365 brugerkonto

  Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os.

  Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 8762 5236.
  Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.