Gratis Microsoft produktrådgivning og sparring

Vi går generelt rigtig langt i vores samarbejde uden at fakturere for mindre henvendelser, services og ydelser. Vi står altid til rådighed vedr. produktrådgivning og sparring. Vi tilbyder mulighed for gratis licensgennemgang i et fast defineret interval.

Computer deployment

ed A/S har et stort deployment center til håndtering af imagepålægning for vores kunder. Her vil vi naturligvis gerne stille vores services og ydelser omkring pc deployment til rådighed for dig og din virksomhed. Vi kan også indgå i et samarbejde med en 3. part, såsom eksempelvis en anden Microsoft partner. Med en Microsoft AD-bruger med rettigheder i jeres miljø er det muligt at udføre pc deployment, domain og joine disse enheder til jeres Tenant. Der anvendes typisk Microsoft Intune/Microsoft End-point Manager.

Microsoft Cloud Service Provider

ed A/S er certificeret Microsoft Cloud - Gold partner. Derfor kan vi tilbyde jer muligheden for at gøre brug af vores gratis Self-Service portal (https://ed-data. mycloudportal.dk) til nem og innovativ styring af alle jeres Microsoft licenser og tilhørende services og ydelser. Portalen giver hurtig adgang til at kunne se jeres licenser og services samt til at kunne skalere op eller ned på daglig basis. I får derved et større overblik over jeres månedlige forbrug samt en nemmere licenshåndtering.

Microsoft Konsulentydelser

Vi kan drive, håndtere eller bistå jer i jeres generelle Microsoft projekter. Vi har stor erfaring med Microsoft’s mange produkter og tilhørende services.

Microsoft kurser, workshops og brugertræning

Vi tilbyder også generelle IT-user eller administratorkurser på alle Microsoft 365 produkter. Online, lokalt hos jer, hos os eller via eksterne faciliteter – alt efter jeres ønsker.

Cloud Readiness Analyse

I tillæg til vores datacenteranalyse vælger mange af vores kunder at få udarbejdet en egentlig cloud modenhedsanalyse, som vil synliggøre jeres muligheder for at flytte jeres IT-infrastruktur helt eller delvist i skyen. Vi vil med analysen også kunne gennemgå jeres nuværende datacenterinfrastruktur og fremvise afhængighederne således I står tilbage med en projekt og migreringsplan, som vil sikre jeres forretningskritiske applikationer samt generelle driftsikkerhed.

Microsoft 365 Cloud Sikkerhed

Vi tilbyder en lang række af sikkerhedsydelser iht. lokal, cloud og hybrid Microsoft infrastruktur. Enten ved anvendelse af Microsoft sikkerhedsteknologier eller via 3. parts løsninger fra en flere store sikkerhedsproducenter.

Microsoft 365 Cloud backup

Vi tilbyder en billig månedlig afregning af Cloud backup iht. Exchange online, Sharepoint, Onedrive og Teams. Med op til 10 års retention periode på jeres virksomhedsdata.

 
 

Lyder ovenstående som noget for dig og din virksomhed? Tag endelig fat i os.

Send en e-mail til os via nedenstående formular eller ring til os på tlf. +45 8762 5236.
Vores dygtige personale står klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.