Vores mest komplette produkt


Mousetrapper Alpha er verdens første centrerede ergonomiske pegeredskab med indbygget tastatur i fuld størrelse. Alpha har i alt 19 programmerbare knapper, hvilket gør det til vores mest dynamiske Mousetrapper til dato.

Fordele ved Alpha

Mousetrapper Alpha er vores mest komplette produkt, som kombinerer fordelene ved et centreret pegeredskab og brugervenligheden ved et tastatur i fuld størrelse. Alpha sluttes til din computer via Bluetooth eller med et USB-kabel og har lang batteritid, hvis du skal arbejde trådløst. Med et kombineret tastatur og ergonomisk pegeredskab behøver du aldrig mere tænke over hvilket tastatur, der passer til din Mousetrapper, eller justere afstanden mellem pegeredskabet og tastaturet. Mousetrapper Alpha er et komplet produkt til dig, der vil reducere dine smerter og øge dit velbefindende, uden at det går ud over din effektivitet eller fleksibilitet.

Nøglefunktioner

 • Ergonomisk musealternativ med indbygget tastatur
 • 19 programmerbare knapper til individuel brugertilpasning
 • Batterilevetid på op til 2 måneder ved fuld opladning
 • Styremåtte med klik- og scrollfunktion
 • Slankt ergonomisk design
 • Bluetooth 4.1
 • 2000 dpi
 • Produktgalleri

  Sådan fungerer Mousetrapper Control Pad

   

  Nu har I mulighed for at prøve Mousetrapper Alpha, i vante omgivelser på dit eget kontor i helt op til 14 dage. Du skal naturligvis kun købe og betale for produktet, hvis i er 100% tilfreds med brugeroplevelsen.

  Venligst udfyld formularen nedenfor, for at gøre brug af denne unikke mulighed.

   

    

   *Hvis du/i mod forventning ikke ønsker at købe produktet efter endt prøveperiode, skal det returneres til ed A/S.

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.