RollerMouse mobile er din nye ergonomiske mus på farten. Det er en kompakt version af Contours velkendte centrerede mus, som man arbejder på med hænderne placeret foran sig i en naturlig og afslappet stilling. Ved hjælp af rullestangen varierer du automatisk din arbejdsstilling gennem brugen af både højre og venstre hånd. Du undgår de mikrobevægelser, som forekommer ved brugen af en-hånds-mus og touchpad på bærbare computere – der forhøjer risikoen for musearm. Uanset om du er hjemmearbejdende, rejsende konsulent, studerende eller bare ansat på en free-seating arbejdsplads kan RollerMouse mobile forebygge og afhjælpe spændinger og smerter i kroppen.

På trods af den mindre størrelse på RollerMouse mobile er dens faktiske kunnen ikke blevet mindre – funktionaliteten er den samme som på vores andre RollerMouse modeller. De fem programmerbare knapper samt rullestangen med indbygget klikfunktion er med til at øge produktiviteten og ergonomien.

 • Mobil centreret mus
 • Trådløs og kompakt – samme funktionalitet
 • Præcision i topklasse
 • Medfølgende rejseetui
 • Fem programmerbare knapper – inklusive kopiér/sæt-ind
 • Bluetooth 4.0
 •  

  Mindre i størrelsen – ikke i funktionaliteten

  Selvom RollerMouse mobile er blevet en del mindre end Contours tidligere modeller, så betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. RollerMouse mobile har en bred rullestav, med høj præcision og dobbeltsensor, som sørger for samme funktionalitet som andre RollerMouse-modeller – på trods af den mindre størrelse.

  Præcision i topklasse

  RollerMouse mobile har – ligesom vores andre modeller – mulighed for en høj hastighed på op til 3000 dpi, hvilket gør dit arbejde effektivt og mere præcist. God arbejdslyst!

  Smertefrit arbejde på farten

  Da RollerMouse mobile er let, kompakt og trådløs kan du nemt tage den med dig på farten, så du kan arbejde uden spændinger og smerter. Du kan let folde coveret omkring rullemusen, så den beskyttes i tasken, samt fylder mindst muligt.

  Indstil den til dine behov

  Der er i øvrigt fem programmerbare knapper på RollerMouse mobile, så du kan vælge dine helt egne genveje. Bruger du ofte kopiér/sæt-ind, så bliver dit arbejde kun nemmere fremover.

   

  A) Tænd / Sluk funktion.

  B) Venstreklik. Brug den store venstreknap til at venstreklikke med.

  C) Kopier. Ctrl + C med et enkelt klik.

  D) Scrollhjul. Siden ruller op og ned.

  E) Indsæt. Ctrl + V med et enkelt klik.

  F) Højreklik. Brug den store højreknap for at højreklikke.

  G) Rullestav. Rul staven op, ned og til siden for at flytte cursoren.

  H) Hurtig og enkel hastighedsvælger. Høj præcision justeres enkelt med et klik. Vælg mellem cursorhastigheder på 600 til 3000 dpi.

   
  Tekniske specifikationer for RollerMouse mobile
  Bredde
  30,5 cm
  Dybde:
  6,5 cm
  Højde:
  3,2 cm
  Vægt:
  0,360 kg
  Materiale (RollerMouse):
  Helstøbt aluminiumsskal
  Materiale (Etui):
  Alcantara
  Cursorhastighed (dpi):
  Vælg mellem cursorhastigheder på 600 til 3000 dpi
  Knapper/Funktioner:
  5 (programmerbare) knapper
  Tilslutning:
  Kablet USB, Trådløs via USB-dongle eller Bluetooth 4.0
  Driver nødvendig:
  Plug-and-play – intet behov for drivere
  Medfølgende kabel:
  USB-C til USB-A kabel
  Garanti:
  2 år fra købsdato
  Kompatibilitet:
  OSX og Windows

  Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.