Er du arkitekt, teknisk tegner eller grafiker arbejder du sikkert mange timer foran computeren hver dag. Du har sikkert også mange opgaver, hvor du arbejder på flere skærme på én gang, og ofte også opgaver, hvor detaljer og stor præcision er vigtigt.

For at udføre kreativt og detaljeret arbejde har du brug for de rette værktøjer. Med RollerMouse placeret foran dit tastatur, kan du nemt skabe variation ved at bruge begge hænder. Du har hele tiden hænderne foran kroppen, og arbejder med små, lette bevægelser, der skåner nakke, skuldre, albuer og håndled. Dermed får du lettere ved at fokusere, og du arbejder med større præcision.

For mange i den grafiske branche er det rullestaven og de smarte funktioner, som fx nem adgang til copy/paste-knapper og mulighed for hurtig ændring af cursor-hastighed, der gør en stor forskel.

RollerMouse model

Red og Red plus er til dato den mest præcise RollerMouse model – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være den avancerede teknologi og det gennemtænkte design er dette den mest behagelige, produktive og tilpasningsvenlige RollerMouse nogensinde.

Den centrerede mus placeres foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen. Du benytter begge hænder og bevæger cursoren ved at bevæge rullestaven let med fingerspidserne. Den centrerede mus eliminerer de gentagne og unødvendige bevægelser, der ellers kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled og er ideel, hvis du døjer med eller ønsker at forebygge muserelaterede belastningsskader.

Håndledsstøtte

Med mulighed for at vælge mellem en standard håndledsstøtte (Red), en ekstra dyb håndledsstøtte (Red plus) og en underarmsstøtte (Red max), der understøtter både hånd og underarm, kan du vælge præcis den støtte der er bedst for dig.

RollerMouse i forhold til en almindelig mus.

Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis tilvænning at gå fra en traditionel mus til en centreret mus som RollerMouse. Det hele handler om vaner. Og når man er kommet over den første hurdle, og har opdaget, hvor meget mere effektivt man kan arbejde, er det svært at forestille sig at skulle skifte tilbage til en almindelig mus igen. Derfor tilbyder vi også vores nye kunder, at prøve en RollerMouse før de køber.

Prøv gratis i 14 dage

Ved at låne et Contour produkt i 14 dage, har du mulighed for i ro og mag at finde det rigtige produkt og sikre dig, at du oplever den effekt du ønsker, inden du køber.

 

  Tage din ergonomiske arbejdsstation med dig

  Med et Contour Travel Kit har du mulighed for at tage din ergonomiske arbejdsstation med dig. Så arbejder du hjemmefra i morgen, eller fra din kunde, sommerhuset eller kontoret, så kan du tage dit Contour udstyr med dig.

  Ergonomi & Variation

  1. Tilpas stolens højde, så du sidder med minimum 90 gr. vinkel i alle led fra hofte til ankel.

  2. Tilpas nu bordets højde, så din underarm præcis svæver over bordets, når du holder albuen ved din side, og albueleddet i en 90 gr. vinkel.

  3. Placer skærmen så oversiden af skærmen flugter med dine øjne, og i en afstand af din armslænge, når du sidder korrekt ved dit skrivebord.

  Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.