Kom uforstyrret gennem arbejdsdagen

Hold dig kørende både på byggepladsen, lageret eller værkstedet med Samsungs Galaxy XCover6 Pro og Galaxy Tab Active4 Pro. Du kan stole på udstyrets profesionelle funktioner uden at bekymre dig om støv, vand, våde hænder eller om du har handsker på.

For at gøre din arbejdsdag lettere kan du med Galaxy XCover6 Pro tilmed udskifte batteriet, få 5G netværk og tilpasse knapperne efter behov. Galaxy Tab Active4 Pro kan du sætte på “no battery mode” og oplade i bilen på ekstra varme dage, så den altid er tilgængelig. Fælles for begge er den utroligt høje speaker, der gør det muligt at føre samtaler henover maskinlarm samt det robuste ydre, som beskytter udstyret.

Du har dermed en løsning ved hånden uanset om du har brug for at tage et billede i støvregn, tale med en kollega i støjende miljøer eller tjekke op på arbejdstegningerne midt i savsmuld og støv.

Sådan kommer du uforstyrret gennem arbejdsdagen

OTCA

Fantastisk ydeevne, så du kan håndtere mere på én gang

Galaxy Xcover6 Pro kombinerer Octa-core-processorkraft med 6 GB RAM, der leverer hurtig og effektiv ydeevne til den opgave, du skal udføre. Glæd dig over 128 GB intern hukommelse, og tilføj op til 1 TB mere med microSD-kort.

Den faktiske tilgængelige lagerplads kan variere afhængigt af den forudinstallerede software.Den faktiske ydeevne kan variere afhængigt af testforholdene.MicroSD-kort sælges separat.
Forbedret ydeevne, flere tilslutningsmuligheder

Udfør arbejdet hurtigere og smartere med Galaxy Tab Active4 Pro. Med op til 1 TB ekstern hukommelse og kraften fra den avancerede octa-core-processor kan du udrette mere, selv med krævende apps og filer. Takket være Wi-Fi 6 og 5G (Sub-6) kan du være forbundet både på kontoret og på farten.

CPU- og GPU-ydelse sammenlignet med Galaxy Tab Active Pro. Resultatet er baseret på Samsungs interne laboratorietests. 5G-understøttelse og -hastighed kan variere afhængigt af land og kræver optimalt netværk og forbindelse. Wi-Fi 6-understøttelse og maksimal dataoverførsel og -hastighed kan variere afhængigt af Wi-Fi-router og brugsmiljø. MicroSD-kort sælges separat.

UDHOLDENDE BATTERI

Sørg for ekstra levetid med et udskifteligt batteri

Det udskiftelige batteri på 4.050 mAh (typisk)* i Galaxy XCover6 Pro sikrer dig strøm i lang tid. Når du har brug for hurtig optankning, kan du enten udskifte det med et fuldt opladet ekstra batteri eller bruge 15 W-hurtigopladeren. Derudover kan du oplade hurtigt og praktisk med POGO-stikket.

Typisk værdi testet i tredjepartslaboratorium. Den typiske værdi er den anslåede gennemsnitlige værdi under hensyntagen til afvigelsen i batterikapacitet blandt de prøvebatterier, der er testet iht. standarden IEC 61960. Nominel kapacitet (minimum) er 3.950 mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer. Ekstra udskifteligt batteri og POGO-ladestation sælges separat. 15 W-hurtigoplader sælges separat. Bemærk, at hvis du ønsker ekstra udskiftelige batterier, er det kun Samsung-certificerede produkter, der er kompatible og kan anvendes.
Batteriet holder længe, så du kan holde dig i gang

Arbejd dig gennem alle dine opgaver med det udholdende batteri på op til 7.600 mAh. Og når du får brug for mere strøm, kan du hurtigoplade via POGO eller USB-C. Med flere praktiske muligheder for opladning er der færre forhindringer for dit arbejde.

7.600 mAh (typisk) henviser til den typiske værdi for batterikapacitet, som er blevet testet under interne laboratorieforhold. En typisk værdi er den anslåede gennemsnitsværdi baseret på variationen i batterikapacitet blandt testbatterier, som er testet i overensstemmelse med standarden IEC 61960. Den nominelle kapacitet er 7.400 mAh. Den faktiske batteritid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønster og andre faktorer. Hurtigopladning kræver en oplader, der leverer en effekt på 15 W eller derover. En hurtigoplader medfølger muligvis ikke (men sælges separat) afhængigt af land eller region. POGO-opladningsholder sælges separat.

IP68 - KLASSIFICERET

Længere holdbarhed

XCover6 Pro har IP68-klassificering for vand- og støvtæthed og MIL-STD 810H-holdbarhed, så du kan tage den med dig overalt.

IP68-klassificering: Vandtæt i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter og beskyttet mod støv, snavs og sand. MIL-STD 810H er en standardiseret form for test, der er udviklet af det amerikanske militær til nøjagtig vurdering af udstyrs begrænsninger. MIL-STD 801H-certificering: Højde, luftfugtighed, nedsænkning, salttåge, støv, vibrationer, fald osv.
Robust og pålidelig konstruktion

Galaxy Tab Active4 Pro kan holde til barske forhold. Den er udstyret med Corning® Gorilla® Glass 5, IP68-klassificeret og kompatibel med MIL-STD-810H, så den er modstandsdygtig over for ridser, vand og støv. Den er praktisk og kompakt og kan klare alt det, den udsættes for i løbet af arbejdsdagen.

Billedet er simuleret og vises kun som illustration. Opfylder det amerikanske militærs standard MIL-STD-810H, der er beregnet til nøjagtigt at vurdere udstyrs begrænsninger. Tab Active4 Pro er IP68- og IPX5-klassificeret iht. IEC-standard 60529. Modstandsdygtighed over for støv er testet under tredjeparts laboratorieforhold. 2 kg talkumpulver (maks. diameter 0,05 mm) pr. kubikmeter blev pustet ind i et testkammer, hvor enheden befandt sig i 2 timer. Lufttrykket i enheden blev holdt under det omgivende lufttryk. Klassificeret IP6X. Modstandsdygtigheden over for støv kan variere afhængigt af faktiske brugsforhold. Modstandsdygtighed over for vand er baseret på testforhold med ferskvand sprøjtet fra en dyse på 6,3 mm, 12,5 l/min. i 3 min. (IPX5) og nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 m i op til 30 min. (IPX8). Anbefales ikke til brug på stranden/ved pools.

Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften, som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.