Hvordan vælger du den rette robuste bærbare enhed?

Hvordan ved du så, hvilken TOUGHBOOK der passer bedst til din virksomhed? Der er en række parametre, der skal tages i betragtning, når du træffer dit valg.
 • Robusthed – alle bærbare computere fra TOUGHBOOK er robuste. Men nogle er mere robuste end andre og er således mere holdbare.
 • Størrelse – skærmstørrelse, vægt og dimensioner er også afgørende faktorer i valget af den rigtige robuste bærbare computer. TOUGHBOOK giver dig også her en række valgmuligheder.
 • Fleksibilitet – har du brug for enheder, der kan fungere som tablets, når det kræves? Så kan en flip-over-formfaktor være lige noget for dig.
 • Konfiguration og porte til forretningsbrug – hvor godt opfylder konfigurationen af din robuste bærbare computer din virksomheds behov? TOUGHBOOK-enheder kan konfigureres i henhold til dine behov.

 • Bærbare computere

  Hvilken bærbar computer fra TOUGHBOOK passer bedst til din virksomhed? Med et bredt udvalg af modeller, der repræsenterer et stigende niveau af robust holdbarhed, er du sikker på at finde en enhed, der opfylder lige præcis dine krav til en bærbar computer.

  Robuste bærbare computere, der opfylder kravene fra de mest udfordrende arbejdsmiljøer

  Helrobuste bærbare computere fra TOUGHBOOKs udvalg er støvafvisende, vandtætte, modstandsdygtige over for vibrationer og stødsikre fra højder på op til 180 cm. De er også konstrueret til brug ved meget lave og høje temperaturer, så vejret – eller det indendørs miljø for den sags skyld – bliver aldrig et problem for dine mobile teams.


  Rugged Tablets

  Panasonic TOUGHBOOK Tablets er med til at fremme effektivitet og produktivitet på måder, der ikke tidligere var mulige.

  Den er særligt velegnet til let anvendelse i marken inden for brancher som f.eks. luftfart, bygge- og anlægsindustrien, kørende sælgere og teknikere samt i den offentlige sektor, hvor ekstreme arbejdsforhold er en konstant udfordring og konsekvenserne af sammenbrud er betydelige.

  TOUGHBOOK Tablets-modellerne er udformet til at opfylde de samme standarder som alle TOUGHBOOKs og er dermed langt mere holdbare end lignende tablets på markedet. TOUGHBOOK Tablets er faldtestet i henhold til MIL-STD-810G og har en IP-klassificering for modstandsdygtighed over for støv og vand.

  Enhedens indvendige magnesiumramme fungerer som et stærkt skelet, der beskytter de indvendige dele og printplade mod slag og stød ved fald mod gulvet. Elastomerbelægningen på enhedens hjørner reducerer stødkraften ved tab og beskytter skærmen. Skærmglasset er kemisk hærdet og direkte fæstnet til skærmen, hvilket gør glasset mere modstandsdygtigt over for vibrationer og stød og giver bedre skærmsynlighed.

  Takket være den matte skærm, der kan ses i dagslys, samt TOUGHBOOKs førsteklasses produktkvalitet, professionel sikkerhed og avancerede enhedsstyring er TOUGHBOOK Tablets-modellerne de mest robuste og pålidelige tablets til virksomheder på markedet.


  Den robuste 2-i-1-serie

  Leder du efter en robust bærbar computer OG en tablet? 2-i-1-enheder fra TOUGHBOOK kombinerer funktionerne fra begge enhedstyper i en række brugsklare modeller.

  Når fleksibilitet er en nøglefaktor for dit valg af teknologi, giver det god mening at vælge enheder, der kan anvendes på mange forskellige måder. 2-i-1-enheder fra TOUGHBOOK kan tilbyde dig lige præcis det. Uanset om du har brug for en bærbar computer med fuldt tastatur for let indtastning og komplette tilslutningsmuligheder eller en tablet, når mobilitet og pladsbesparelse er dine vigtigste prioriteter, giver vores modeller dig den fleksibilitet og brugervenlighed, du har brug for.

  Faktisk kan nogle modeller i serien bruges i helt op til seks forskellige tilstande.


  Robuste håndholdte

  Hvorfor vælge en håndholdt tablet til din virksomhed? I mange tilfælde er de den ideelle enhed, når du har brug for større ydeevne og mere energi end en traditionel PDA, underskriftsenhed eller stregkodelæser, men ikke har plads til en tablet eller bærbar computer i fuld størrelse.

  De robuste håndholdte enheder fra TOUGHBOOK opfylder disse krav – og giver dig en hel del mere. Vores markedsførende serie af robuste, håndholdte tablets er slanke, lette og ergonomisk designede til at sætte produktiviteten i vejret, og de er samtidig konstrueret til at kunne modstå selv de mest ekstreme udfordringer.

  En af de store fordele ved en håndholdt tablet fra TOUGHBOOK er, at du ikke har behov for adskillige enheder på arbejdspladsen. Faktisk giver de dig det bedste fra alle verdener ved at kombinere funktionerne fra en håndholdt tablet, en smartphone og en stregkodelæser i helrobuste pakker i lommestørrelse.


   

  Vi kan hjælpe dig, med at afgøre hvilken TOUGHBOOK der passer bedst til dig.

  Indtast venligst nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

    

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.