Unimouse: Tid til ændring


Gennem årene er fokus på sunde arbejdsstationer og smerteforebyggelse øget. Bevidstheden om negative påvirkninger og potentielle skader fra en usund arbejdsstation er steget. Vi har lært, at en ikke-ergonomisk arbejdsplads er mere tilbøjelige til at resultere i smerter og skader såsom ryg- og nakkesmerter og belastningsskader. Den traditionelle computermus, som vi kender den, er forældet på et moderne og ergonomisk kontor, og flere mennesker bevæger sig fra den traditionelle mus til en ergonomisk mus. Unimouse er en prisvindende ergonomisk vertikal mus og et moderne og gavnligt alternativ til den traditionelle mus.

Se her hvorfor:
 
 

Contour Unimouse er moderne og ergonomisk


Mennesker, der arbejder mange timer foran en computer, vil sandsynligvis udvikle skader og opleve smerter som ryg-, nakke- og skuldersmerter. Unimouse er en moderne og ergonomisk computermus. Siden introduktionen på markedet har Unimouse vundet priser for sit design og dokumenterede ergonomiske fordele. Unimouse hjælper dig med at minimere smerter forårsaget af belastningsskader.

Unimouse tillader din hånd og fingre at slappe af


Ved første introduktion var Unimouse den første justerbare computermus, der blev introduceret på markedet. I modsætning til den traditionelle computermus er Unimouse en lodret mus, hvilket betyder, at du kan justere den til din hånds naturlige position. Desuden har Unimouse en specialfremstillet tommelfingerstøtte, der understøtter din hånds naturlige position yderligere. Unimouse har også 6 justerbare knapper og en scroller, som du kan skræddersy til dine foretrukne “funktioner”.

 • Unimouses design gør det muligt for din hånd og fingre at slappe af om dagen.
 • Unimouse er designet til både venstre- og højrehåndede mennesker.
 • Unimouse sikrer variation i din arbejdsgang


  Variation er nøglen til god ergonomisk praksis. Variation betyder, at du vil aktivere forskellige muskler og sener i løbet af din arbejdsdag og begrænse en statisk og usund arbejdsstilling. Unimouses unikke og justerbare design giver dig mulighed for at arbejde i varierede positioner hele dagen. Du kan nemt justere den lodrette mus fra en 35 graders lodret vinkel til op til 70 grader. Du kan også nemt justere tommelfingerstøtten både op og ned og fra bagside til front. Hvis du arbejder med en traditionel forældet computermus, kan det være tid for dig at opgradere med en ergonomisk, vertikal mus. Unimouse er det moderne og ergonomiske valg og en investering i forebyggelse af fremtidige skader.

  Prøv gratis i 14 dage

  Lån en RollerMouse til din primære arbejdsstation. I 14 dage har du mulighed for i ro og mag at finde det rigtige produkt og sikre dig, at du oplever den effekt du ønsker inden du køber.

   

    

   Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.